Annons
Annons

jag klädde på mig och sedan fotograferade jag alltihop.


 

outfit

Häng med på två dagens outfit i motljus. En från igår och en som jag har på mig exakt prick nu.

outfit

Igår såg jag ut på detta vis när jag åt mina dagliga tortillas med grönsaker till lunch och sedan var ute på äventyr med Devi. T-shirten är ny! Gick till & Other Stories för att fylla på min garderob med mjuka fina baskläder och kom hem med två t-shirts. Typ alla tischor i min garderob har tryck på sig, ville ha ett par vanliga också.

Annons

outfit

Kjolen är från H&M förra året, sneakers från Reebok och i håret hade jag inbakade flätor.

outfit

Så här ser jag ut idag. I ett ovanligt regnigt Stockholm. Väldigt blogg-rookie av mig att glömma att peta undan sladdar för bilden, men nu blev det så. Den ribbade tröjan köpte jag på second hand i Tokyo. Tror typ att det är en undertröja för pojkar? Byxorna är ett par träningsbyxor från Gina Tricot, några år gamla. Dom är i jerseymaterial och höga i midjan så jag tänkte att de kunde vara lika fina som vanliga byxor liksom.

outfit

Gjorde pin curls kvällen innan men mitt hår var förtillfället aaaaalldeles för kort för att få till en fin page av lockarna (se min snapchat niotillfem för bevis) så det blev en tofs istället. Man får till extra bra tofsar om man gjort pincurls för håret är så enkelt att fixa med och har massor av volym.

outfit

Puss.

 

Translation. Two outfits. A Wednesday and Thursday (as in today).

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar