Annons
Annons

jag minns alla mina vita sneakers och hur de brukade ta på mig.


 

Sakta men säkert glider vi in i sneakerssäsongen. Jag tror jag själsligt hade gett upp våren, även om jag snackar mycket om den på bloggen. Gick i snöstormen förra veckan och kom på mig själv att tänka att jaa, det går väl att stå ut med det här för alltid det med. Men som tur är lever vi varken i Narnia eller Game of Thrones, så våren är på gång.

Annons

Jag har en fäbless för vita sneakers, särskilt till jeansjacka, bara ben och kort kjol. Mmmm så fint.
Nu blir det vita gympapjuxparad:

sneakers

Först ut har vi dessa som var mina mest använda förra hösten. Ett par från Fred Perry som påminner om Adidas Stan Smith-modell. Tycker så mycket om dom. Har på mig dom när jag skriver detta faktiskt.

sneakers

Supergas är en riktig sommarsko. Dessa med blå kant är från deras samarbete med Scotch & Soda.

sneakers

Ett par Reebok i den klassiska modellen. Minns inte riktigt vad den heter tyvärr, men sjukt sköna i alla fall.

sneakers

Ett par Nike Cortez, en modell som skapades 1972. Älskar dessa. Jag fick dom i ett bud från deras PR-byrå och därför har dom mina initialer på ett spänne i skosnörena (bättre bild här)!

sneakers

Opening Ceremonys ”grunge boot”. Detta är mitt andra par som jag haft sen 2013. Mitt första par köpte jag 2009. Vet inte om Opening Ceremony fortfarande säljer dem, men de borde för jag tycker de är lika fina nu som jag tyckte 2009.

sneakers

Ett par klassiska Adidas med ränderna. Denna modell heter Samba.

sneakers

Mitt senaste tillskott, ett par klumpiga Fila-sneakers. Köpte dom på Junkyard. Inte använt än men längtar.

sneakers

Jag vill tipsa om denna sneakerstvätt som jag använder för att hålla mina skor rena. Jag köpte den i Tokyo men nu har jag sett att även Grandpa fått in den och flera ställen online. Skorna ser som nya ut, särskilt om du tvättar skosnörena i tvättmaskin också.

Snart är det vår <3

 

Translation. All my pairs of white sneakers.

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar