Annons
Annons

jag tror jag drar till tokyo en tid.


 

tokyo.
Hörrni.
Jag har bestämt mig för att tillbringa hela mitt mars 2016 själv i Tokyo.
Som ni vet är en av mina drömmar att någon gång bo i den där staden, men jag vet ärligt talat inte riktigt när detta skulle ske inom min närmsta framtid. Jag skulle sakna Magnus för mycket, jag har ingen lust att flytta ifrån min lägenhet alls förtillfället och mycket av mitt jobb just nu kräver att jag måste va i Stockholm en del. Men fem veckor – det går ju fina fisken!
Alltså tänkte jag fira in våren i Japan.

Annons

tokyo.
Anledningen att jag skriver detta är just att jag känner ingen alls i Tokyo. Jag vet inte hur man fixar boende (kanske via airbnb?) och var det är roligast att bo. Jag har varit i Tokyo två gånger men då med kompis/pojkvän och är lite nervös över att spendera så lång tid i en stad ensam där knappt någon talar engelska.

tokyo.
Innan jag bokar en biljett vore det så himla fint med lite hjälp från er.

Om jag fick drömma önskar jag mig:
– Frilansvän(ner) att jobba på café från, äta lunch och promenixa med. Och som kanske vill visa mig stan?
– Ett område att bo i som inte är läskigt att gå hem själv i på kvällarna, som ligger centralt och som är rätt ”ungt”. Alltså där det liksom händer lite grejer men ändå är fint.
– En fin park att springa i nära där jag bor.
– Roliga personer att dricka vin, dansa och sjunga karaoke med.

tokyo

Kan ni ge mig detta? Jag känner liksom på mig att ni kan det!
Är himla pepp på detta beslut men tänker att ni kanske kan göra mig lite tryggare i det också.

 

Translation. I’ve decided to spend March 2016 in Tokyo. But I need help; Where is the best place to live? Is airbnb the site where I should find an apartment? And also, if you live there, wanna hang out?

(0)
(0)
(0)
67 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar