Annons
Annons

jag tror jag har träffat henne eller alltså jag vet inte men shit alltså shit det var så jävla jag vet inte jävlar alltså shit phew vänta lite jag ska berätta jag måste bara lugna mig lite men shit alltså shit!!!


 

Jonas Hassen Khemiri - Allt jag inte minns.

Här kommer ett rykande färskt boktips från mig till er. Jonas Hassen Khemiris Allt jag inte minns. En mycket sorglig kärleksroman som är augustnominerad nu i år faktiskt. Så himla bra var den.
Boken är skriven på ett sätt man först tycker är lite knixigt. Varannat stycke har nämligen olika berättarröster och de första sidorna kastas man in i detta på ett ganska bryskt sätt och därför vill jag bara säga: Misströsta ej! Ett kapitel in blir det bättre och man vänjer sig.

Annons

Jonas Hassen Khemiri - Allt jag inte minns.

Boken handlar om Samuel och berättas utifrån människor i hans närhet. Den centrala berättarrösten är framförallt hans bästa kompis Vandad. De lär känna varandra på en fest och sedan är det dom. Tyckte detta lilla stycke så fint summerar en kompis man ska hålla fast i.

Jonas Hassen Khemiri - Allt jag inte minns.

Samuel är en romantiker – ständigt sökande efter att bli golvad av kärleken, men lika besviket övertygad om att det aldrig kommer att ske. Men det gör det, en tredjedel in i boken träffar han Laide.

Jonas Hassen Khemiri - Allt jag inte minns.

Och vips så blir Laide en berättarröst. Nyårskyssar är <3

Jonas Hassen Khemiri - Allt jag inte minns.

Älskar Jonas språk så mycket, man vill liksom vara det. Jag läser en annan bok nu och tänker ibland att åh önskar Jonas skrivit denna också så man fick hänga mer bland hans bokstäver. Allt jag inte minns är en bok om himlastormande kärlek, vänskap över alla gränser, våld, politik, drömmar och den ständiga brinnande flyktingfrågan. Läs den, bara gört.

 

Translation. A Swedish book I just finished. Have a thing for Swedish writers at the moment, sorry for that non-swedish readers and book lovers : )

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar