Annons
Annons

jul i öronen.


 

thursday.

thursday.

Nästa söndag är det första advent och jag tänker att vi redan nu kan börja peppa. Eller jag tänker göra det i alla fall. Det här är första julen som min lägenhet är möblerad så jag kanske till och med ska passa på att julpynta lite! På bilden ser ni min julgran som jag hade 2012, kanske den gulligaste bulligaste granen jag träffat på.

Annons

Jag tänkte i alla fall dela min julspellista idag! Jag har fyllt på den med julnajsigheter sedan 2009 och uppdaterar den ganska så flitigt fram till jul. Den innehåller allra mest julsoul från sextiotalet men också lite jul-indiedängor och såklart dansanta julklassiker med Mariah Carey och Wham.

Lyssna och följ här:

JUL JUL SNART SNART

 

Translation. It’s that time of the year again! Follow and listen to my christmas playlist HERE.

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar