Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

kära tomten.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar. Läs mer här >

Snart är det JUL!

Då ingår det ju som alltid här på bloggen att skriva en önskelista.
Den var jättesvår att komma på i år, jag önskar mig egentligen inte så mycket. En pojkvän vore fint. En gullig, med vackra ögon och djup röst inslagen i ett rött paket. Här är lite annat fint att titta på,

Annons

Doftljus till mitt kontor. Använder dagligen.
& Other Stories (reklamlänk via Apprl) har fina och prisvärda.

Varje dag (förutom nu, när det är så mörkt), tar jag så mycket smink jag kan bära i mina händer och sätter mig vid ett fönster och sminkar mig i en spegel.
Därför vore det trevligt med lådor jag kan ställa i fönstret att fylla med sminket jag använder dagligen. Dessa enkla men fina är från Åhléns (reklamlänk via Apprl) .

Perfekta skridskoprinsesse-skor från Maryam Nassir Zadeh (reklamlänk via Apprl) . Dessa har jag haft öppen i webbläsarflik i snart två månader. Alla mina cookie-banners på sajter är dessa skor 🙃. Så fort dom (om dom nu gör det) hamnar på rean ska jag hugga till.

Annons

Mulberry och Acnes samarbete har resulterat i denna skalbaggeväska (reklamlänk via Apprl) .
Klassisk men knasig, rejäl men lagom liten, och skulle passa mig och mina kläder.

Go-go boots i reptil-skinnimitation från River Island. Älskar dom! Alla minikjolars bästis.
Nej men.
Jag bestämmer nu att jag ger mig dom här skorna i julklapp till mig själv.

Så. Köpt ✔️

Fin gymväska från H&M (reklamlänk via Apprl) . Går just nu runt med tygpåsar som en efter en pajjar pga hånglåset inuti skavs mot kanterna.

Minikjol med tigerprint (och med mitt namn på, det ser ni väl) från Attico (reklamlänk via Apprl) .

Annons


En sak jag faktiskt behöver på riktigt är en korthållare. Har en stor plånbok nu men sedlar existerar ju inte längre. Denna från Chloé (reklamlänk via Apprl) är fin.

Ett läppstift som Vanja – som ju hyr en stol här på mitt kontor – sa håller som berget och har massa pigment. Vill ha. I färgen Venice. Finns här: OFRA Cosmetics Liquid Lipstick –  Venice

Sen önskar jag mig ett vinställ till mitt skåp i köket där jag har allt vin. Nu står dom bara där. Skåpet är 53×53 cm så nånting där omkring. Tipsa mig om ni vet.
Bilden här över är från Ellos (reklamlänk via Apprl) .

God jul hej hej

Dela på:

22 kommentarer till “kära tomten.”

 1. rasha skriver: 11 december 2019 kl 15:26

  de vita skorna och de i ormskinn är banne mig det finaste jag sett


 2. Mici skriver: 11 december 2019 kl 15:33

  Gud, skorna. Känns som om det är obligatoriskt för en gammal konståkare som jag att äga dem!


 3. Ninanouw.com skriver: 11 december 2019 kl 16:23

  Åhhhh SKORNA, jag smäller av!!


 4. Ylva skriver: 11 december 2019 kl 17:34

  Jag önskade mig en wok-panna och insåg att jag tydligen blev vuxen jag med.


 5. Lou skriver: 11 december 2019 kl 17:55

  Jag ser ofta vinställ på t.ex. Myrorna. Det känns som att det brukade vara en vanlig present förut, som kanske alla inte ville ha!


  1. Sandra Beijer skriver: 11 december 2019 kl 17:56

   smart!!


 6. Vega skriver: 11 december 2019 kl 18:27

  Men alltså plz, 10/10 på denna önskelista. Längtarrrr tills att få se hur ormskinnebootsen sitter, kommer vara så sjukligt snyggt!


 7. Magdalena skriver: 11 december 2019 kl 19:40

  Igenkänning på detta, har i flera år tänkt att ”egentligen vill jag bara ha en pojkvän…:'( ” när mamma frågat mig vad jag vill ha i julklapp, men sådant kan ju inte hon lösa/ordna med. Dock brukar jag få andra bra presenter:)
  God, kommande jul förresten <3


 8. Am skriver: 11 december 2019 kl 19:58

  Vart ska en ledsen ta vägen i jul? Orkar inte med julen i år, föreställer mig att jag kommer vara ledsen och helst vill sova bort hela dagen. Bara för att det är julafton. Egentligen är livet helt okej nu. Börjar bli iallafall. Och vill bara fortsätta mitt ”lunk”. Men så kommer julen här o ska röra om. Älskar min familj men ser hur jag kommer gå runt med gråten i halsen hela julhelgen, julafton, å så dom där mellandagarna, usch!… rastlös, ensamhet, tomhet. Jag tror många känner igen sig: Har egentligen allt som är viktigt, en familj och vänner att krama i jul, men ändå något som skaver, som inte går över. KRAM TILL ALLA ER. Och alla andra <3


  1. Sandra Beijer skriver: 11 december 2019 kl 20:15

   ❤️


  2. Linnea skriver: 11 december 2019 kl 20:26

   Hej AM,

   Vart bor du ? Jag känner ofta samma ensamhet som du gör. Kanske bor vi nära varandra och kan vara ensamma tillsammans 🙌


 9. Agnes skriver: 11 december 2019 kl 20:35

  Förlåt, här kommer jag och solkar ner kommentarsfältet lite med en ledsamt deprimerande undran. Min plan idag var att plugga efter jobbet eftersom jag ligger efter något så fruktansvärt. Om jag gjort det? Nä, började med att lägga mig i sängen det första jag gjorde när jag kom hem och sen övergick detta i nåt slags frenetiskt bläddrandes i bloggarkiv (det som finns här mest) och läste igenom gamla inlägg om ledset hjärta för att… ingen aning?
  Jag är i ett förhållande med en människa som ibland är bra för mig men som ärligt talat oftast sänker mig. Det är så idiotiskt. Blir less på mig själv. Och ändå så är jag kvar. Är det fler som har varit eller är i detta eller är jag helt knäpp?


  1. Madeleine skriver: 11 december 2019 kl 21:11

   Jag har varit i det också, nu är jag inte det längre. Men när jag var det blev det så illa att jag fick ont i bröstkorgen och min panikångest ”plötsligt” kom tillbaka och jag gick till läkaren och fick ångestdämpande utskrivet. Hundra tabletter. De hjälpte mot ångesten men inte mot värken. Några månader senare tog det slut för att jag drevs till en punkt där jag var både tillräckligt arg och sårad att jag bröt. Och se där: värken försvann, och tabletterna behövdes inte längre (alltså aldrig! igen!). Tre veckor senare träffade jag en kille som studerade sin master vid universitetet i staden där jag bor, och allt bara klickade. Som att jag hittat hem. Fem veckor senare tog han examen och flyttade hem till sitt land.
   Mitt liv fortsatte, och nu är det som dag och natt jämfört med den pissiga relationen. Och även om livet inte cirkulerar kring kärleksrelationer, kan jag inte låta bli att undra hur det hade blivit med masterstudenten om jag hade låtit bli att försöka medicinera bort min dåliga relation, och gjort slut istället. För han fanns ju liksom där hela tiden, bara någon kilometer bort. Och jag mådde piss, men stannade ändå kvar. Ibland – som du skriver – var det bra, men oftast var det inte det. Och det blev inte bättre.
   Så jag tänker vara rak med dig, för jag tror att det är det du behöver. Gör slut. Nu. Du förtjänar att må bättre.


  2. Anna skriver: 11 december 2019 kl 22:30

   Du är för bra för att slösa tid på en person som sänker dig. De man älskar lyfter man ❤️


  3. S. skriver: 11 december 2019 kl 22:38

   Detta är jag, fast hela hösten. Och inte ens pga en jag är med, utan på grund av en jag pga reasons inte längre kan få. Vill inte sitta och ge råd när jag inte är i din situation eller vet detaljerna, men från en som inte kan det vill jag påminna om att du åtminstone är i en situation som du kan förändra. Och att där ute finns såna som inte bara är bra ibland utan jämt, och som inte sänker en, och att det är bättre. Jag vet för en sån hade jag, innan jag förstörde det.


  4. Maja skriver: 12 december 2019 kl 02:27

   Har absolut varit där och det är 100% inte värt det. Att göra slut kommer vara jobbigt till en början, och sen kommer det bli så så så mycket bättre

   ❤️


  5. Agnes skriver: 12 december 2019 kl 17:11

   Alltså TACK ni för så grundad och fin respons på min undran, det värmer. Och stärker. Och ger mig kanske en liten skjuts in i ett vettigt beslut (avslut). Tack.


 10. Cornelia skriver: 12 december 2019 kl 08:30

  De vita skorna är ju på rea nu, 30% rabatt!!


 11. Moa skriver: 12 december 2019 kl 11:54

  KÖP SKORNA! rea rea rea!!!!


 12. Sara skriver: 12 december 2019 kl 20:34

  Tips: lägg hänglåset i träningsskorna så . sliter det inte sönder tygpåsen 🙂


 13. Ellinor skriver: 15 december 2019 kl 08:23

  Så himla lustigt det här med annonser, direkt efter att ha klickat mig in på de vita skorna en gång dyker de upp som annons för mig också. Apropå vinställ har jag hittat flera fina på second hand!


 14. Emmaemmaforss.com skriver: 26 december 2019 kl 11:06

  Lilla lådan är ju såå söt! Och skalbaggeväskan är ju cool!


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/5-bilder-fran-min-mandag/