Annons
Annons

kawaii


 

Vi fortsätter på perspektivtemat eftersom det är så hemskt sött när saker och ting är lite för små.
Till exempel. Det vore helt fantastiskt att ha en mycket liten elefant som husdjur, som man kunde gå runt i koppel med på gatan och som trumpetade när den var hungrig.

Annons

Eller en giraff som fick plats i ens handflata.

De här plastdesserterna kan man balansera på ens fingertopp och de ger mig en sådan fruktansvärt längtan tillbaka till Tokyo att den här torsdagseftermiddagen känns mer regnig än någonsin. Det är ju bara där folk tar sånt här på allvar.foto: meowpow

När jag var i Tokyo hittade vi ett varuhus som hade en hel våning där de i princip bara sålde sådana här minidesserter. Alltså jag dör. Jag vet inte alls vad jag skulle ha dem till, men jag får ett fruktansvärt habegär av att äga en tekanna som inte är högre än 2 centimeter. Och överallt är allt rosa i tokyo och affärsmännen sitter och pratar viktiga telefonsamtal på tunnelbanan med sjuttiofem miljarder hello kitty-mobilsmycken.
Här kan du titta på en liten film från när jag spenderade 2 veckor där sommaren 2006 med min förra pojkvän tobias.


These little plastic desserts makes me want to go to Tokyo and live there forever and ever. I think I need to be with people who really appreciate things just for their cuteness.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar