Annons
Annons

kinesiska viskleken.


 

Jag råkade visst glömma en del till min kameraladdare i USA så ni får stå ut med mobilfoton några dagar tills jag har löst problemet.

I lördags var jag hemma hos Jenny på spelkväll.

Vi var ett himla fint gäng som åt upp ungefär all holidaydipp som finns i Sverige just nu och drack öl.

Annons

Och spelade spel förstås. Vi lekte ritviskarleken, även kallad kinesiska viskleken.

Ett ganska förvirrande spel redan som det är, men blir extra ihoptrasslat om man är tretton personer.

Spelet fungerar precis som viskleken, men med papper och penna. Och istället för 1 mening som skickas runt, har alla ritat bilder som allt eftersom de passeras runt och ritas av förlorar mer och mer sin originalidé. Här är ett exempel där den övre är originalbilden och den nedersta hur den blev när den trettonde personen skulle tolka.
Här är ett gammalt inlägg med spelreglerna.

Här är alltså efteråt när man lägger ut bilderna i ordningen de ritades och antagligen får ont i magen av skratt för att det aldrig någonsin blir som det såg ut som början.

Finfin kväll.

Några bilder snodde jag från Michelle, Johanna, Sara och Jenny.

 

Translation. Last Saturday we were at Jenny’s place all night drinking beer and playing games. (And sorry for the cellphone pics, I have a camera battery problem that I’ll get fixed as soon as possible)

(0)
(0)
(0)

6 kommentarer till “kinesiska viskleken.”

  1. Jag såg ett hemmarecept på Holidaydipp på Flashback som lät gott. Jag undviker natriumglutamat som finns i den färdiga holidaydippen (och använder hellre honung för att söta istället för socker och sötningsmedel). Läste att glutamat t.o.m. är förbjudet i vissa länder. Bästa är att ta hand om kroppen samtidigt som man äter gott :).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar