Annons
Annons

klädinspiration: jackor.


 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det som jag är mest svag för i klädväg – och som jag kanske har lite för många av pga alltid på jakt efter den rätta – är jackor.
Denna veckan har jag stött på så himla många fina därute och tänkte att lite jackinspo för våren kanske kan vara på sin plats. Om inte annat för att det är härligt att pynta med klädögongodis.
Här kommer ett gäng finheter från mig till dig.

Annons

jcrew
J Crews jackor för hösten 2016, hur fina? Den kortare varianten av den skepparkavaj jag redan har är så <3 och tycker om den rosa fuskpälsen  på den gröna militärjackan. Fler bilder här. 


I Kimberly Gordons sista kollektion som creative director för Wildfox finns jackor som är som någon slags sextiotalsfluffglassmangadröm.
Inte helt säker på om jag skulle kunna (eller vilja) bära denna, men kan liksom ändå inte slita mig från den. Hade den varit i mörkblått och krämvitt hade jag aldrig tagit av mig den.


Rookie Mag gjorde en fantastisk photoshoot i höstas. Varsityjacka, piké och tenniskjol = min favoritkombination om ni inte visste (känner att ni typ visste detta..). Jackorna är från Calle Del Mar, men på Etsy och Ebay finns många vintage för en billigare peng. Min egna kommer exempelvis därifrån.

gucci

Om någon ville skicka mig denna Gucci-bomber i ett svart litet paket med rosett från Netaporter går det också bra om man får lust…

shoptuesday

Avslutningsvis vill jag visa dessa satinbombers från Tuesday Bassen. Med drömmigt Mixed Emotions Club-patch på ryggen + att de personifierar din jacka med ditt namn om du vill. Fina grejer.

 

Translation. Jacket inspo för spring.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE



 
 


Annons

Laddar