Annons
Annons

klipp klipp ny frisyr.


 

haircut
Det är så skönt att klippa sig, visst? I tisdags satte jag upp håret i knut för sista gången på länge och begav mig till Gabbi på Bangerhead.

haircut

Så här ser mitt hår ut helt ofixat. Snyggt va. Frissigt och stort och rak-vågigt eller vad man nu ska kalla det. Rakt med stuns eller något. Har tjockt hår med tunna tunna hårstrån, så om jag inte fixar det blir det ett trassel däruppe.

Annons

haircut
Mycket nöjd med resultatet. Gabbi tunnade ur det massor så jag förhoppningsvis får en lite kortare fixar-tid på morgonen. Blev en kortare page i guldblont med en rosa toning för att göra det mindre kopprigt. Älskar att håret har rosa i sig även om det inte alls syns. Fin känsla ändå liksom.

haircut

Här är kanske en bättre bild färgmässigt på resultatet. Önskar att det kunde hålla sig sådär mjukt som det gör efter ett frisörbesök 4-ever.

 

Translation. Haircut!

 

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar