Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

köpt skor.

shoes

Ja, nu har jag konsumerat något dyrt igen, det hatälskar ni. Köpte dom av inte nån annan anledning än att jag låg hemma och var bakis och kände att nu kör vi, dom där ska ägas.

shoes

Gianvito Rossi är sonen till Sergio Rossi och således ett italienskt skomärke. Skorna är handgjorda och kända för sina bekväma läster trots skohöjd. Samt att dom är svinfina då.

Annons

shoes

Härärrom! Sjuttiotalsloafers i becksvart mocka, gulddetaljer och platå.

shoes

Annons

11 centimeter över marken hamnar man och jag blir alltså hela 173 cm lång.

New Years Eve. December.

Hade dom på nyår. Nu har jag postat den här bilden 3 gånger på en vecka, nu är det stopp.

christmas eve.

Och på julafton också förstås! Från lunch till midnatt utan att ha ont. Tänk.

Vi ses på Ellegalan nästa gång skorna. <3

 

Dela på:

43 kommentarer till “köpt skor.”

 1. Anna, New York - My Bite of the Big Applenewyorkmybite.com skriver: 09 januari, 2020

  Wow, så snygga! Jag skulle aldrig klara att gå i sådana, skulle vricka fötterna direkt, haha. Men toppen att det funkar fint för dig ju. Bara att njuta! Grattis till ett bra köp!


 2. Anna skriver: 09 januari, 2020

  Använda dom ofta – de är dom värda! Så gal1 fina!


 3. Elviramorkblatt.blogspot.com skriver: 09 januari, 2020

  De är ju så finaaa <3


 4. Nersina skriver: 09 januari, 2020

  Men så fina! Tycker det är jättekul och inspirerande när du lägger ut dyra köp så fortsätt med det för det uppskattas verkligen! Puss!!!


 5. Julie skriver: 09 januari, 2020

  Ikke for å være den, håper ikke du tar dette som kritikk, bare mener det som et oppriktig spørsmål, men altså…. tenker du ikke på at det brenner i australia og så har du sånne dyre sko???????

  Bare tulla. Eller, det brenner jo i Australia. Men det er ikke på grunn av skoene dine dessverre. Det hadde jo vært fint, om alle verdens problemer kunnen løses av deg og hvorvidt du kjøper et par sko eller ikke.

  JA. Bra sko i alle fall. Håper du nyter dem og at hjertet ditt blir lettere i år. Takk for en fin blogg.


  1. Ella skriver: 09 januari, 2020

   Julie, tänker du att pengarna kan gå till brandbekämpning istället? Annars finns väl snarare motsatt samband, att om en nu ska ha fina skor är det ju mycket bättre att köpa hantverksmässigt gjorda skor i naturmaterial.
   – Ingen plast (=oljeprodukt)
   – går att laga eftersom de från början är handgjorda,
   – skor som sitter bra håller dessutom längre (lär hålla för användning som finskor i över hundra år)
   – bevarar hantverkskunnandet, vilket vi behöver för att kunna producera och vårda hållbart även i framtiden.
   – dessutom gjorda i europa med kontrollerad kemikalieanvändning (förhoppningsvis är lädret italienskt?) och färre transporter
   – och så jävla snygga
   Medveten dekadens! <3


   1. hanna skriver: 09 januari, 2020

    Det var nog ironi. Julie skrev ju att hon skojade och att det inte är på grund av skorna det brinner,


   2. Alex skriver: 09 januari, 2020

    Men gud hon skojar ju.


   3. Julie skriver: 09 januari, 2020

    Haha ja jeg ”skojade” jo! Er jo enig i alt du skriver, Ella. Det jeg skrev i stad var ironisk. Mente å understreke at man kan ha to urelaterte tanker i hodet samtidig og at å ha dyre sko ikke automatisk betyr at man skiter i alt annet som skjer i verden. Heja Sandra avslutter jeg med, så det ikke er noen tvil om hvorvidt jeg var ironisk i stad. <3


    1. Ella skriver: 09 januari, 2020

     Ah ok sorry, sämst på norska(?), fattade inte vad tulla betydde och det gick inte att översätta i google. Tänkte att du snarare ville linda in din kritik en extra gång för du fattade att den var orimlig men ändå ha kvar den för att sticka till Sandra! Oki då kan jag ha kvar hoppet om rimliga kommentarsfält här detta år, bara jag som var orimlig 😂 Förlåt!!


 6. Linnea skriver: 09 januari, 2020

  KAOZSNYGGA!!!


 7. Linnea skriver: 09 januari, 2020

  Men OJ vad jag unnar dig detta! Livets snyggaste skor och en annan är oerhört glad att få skåda dessa på bloggen 😍😍


 8. Emiliainstagram.com skriver: 09 januari, 2020

  Herregud så fina!!


 9. Mikaela skriver: 09 januari, 2020

  Så snygga!!


 10. Anna skriver: 09 januari, 2020

  Gud perfektion. Hade aldrig kunnat gå i dom själv men njuter av skoestetiken på dig!


 11. Madde skriver: 09 januari, 2020

  Varför har du börjat lagt en disclaimer när du ska visa upp något som en liten del av dina följare kommer att kommentera? ”Ni hatälskar det”, ”vågade inte visa upp mina dyra skor jag köpte pga era kommentarer”, ”Ja, jag ska flyga, ni kan hata mig hur mycket ni vill”. Så larvig stämning att sy sin offerkofta långsamt med sådan retorik.


  1. Sandra Beijer skriver: 09 januari, 2020

   för att jag PALLAR inte kritiken just nu. okejjjj. orkar det inte. ibland är det så. då disclaimar jag hellre alla dagar i veckan så jag kan blogga som jag vill.


   1. Lisa skriver: 09 januari, 2020

    Hmm men sluta lägg upp såna här ”kolla vad jag har köpt”-inlägg då? Känns som du vill.. visa alla när du köpt något dyrt. Men samtidigt inte få kritik? Om du inte orkar menar jag. Jag köper också dyra saker emellanåt men skulle aldrig posta det på sociala medier direkt, ba rocka dom på stan.


    1. Sofia skriver: 09 januari, 2020

     Har du, Lisa, en stor blogg som berör allt från resor, mat, mode, läsning, skrivande, politik, kärlek, olycklig kärlek, kreativitet.. inklusive SKOR? Om du inte har det är det inte så märkligt att du inte lägger upp dina skor. Har man en blogg som handlar om just precis det är skorna en del av contentmaterialet till bloggen. Ju. Klart de läggs upp då. Tycker du att bloggen har fel riktning? Läs inte då eller skrolla förbi de inlägg som handlar om konsumtion 🙂


    2. Maja skriver: 10 januari, 2020

     Lisa: Fast nu är det ju Sandras blogg, och hon bestämmer vad hon vill posta och dela med sig av. Inte du. Ingen är tvingad att läsa, och ingen har rätt att kräva vilket innehåll som ska vara här. Om det inte passar, läs inte.
     PS. Sandra du är vår tids största geni på internet DS.


  2. Ka skriver: 09 januari, 2020

   Snarare larvigt med alla dessa hundra skuldbeläggande kommentarer som dykt upp tidigare när hon har skrivit om såna här grejer. Då kanske det känns bättre att förekomma än att förekommas. Men då blir det ju tydligen fel också, enligt dig 🙃


 12. Sandra skriver: 09 januari, 2020

  Önskar jag kunde gå i såna snygga, höga klackar! Sjukt fina.


 13. Moa skriver: 09 januari, 2020

  Tycker din blogg är SÅ bra just nu! Älskar allt innehåll, älskar hur du skriver texter, älskar dina bilder och älskar hela känslan i bloggen. Längtar tills du uppdaterar varje gång, det är mysigt att få vara i din värld (eller så som jag ser din värld) en liten stund per dag.


  1. Theresia skriver: 10 januari, 2020

   Håller helt med!!
   Många andra Elle-bloggar känns så förutsägbara och ängsliga nu, med Sandras är bara booom on point varje inlägg! Bra flow!


 14. Amanda skriver: 09 januari, 2020

  Älskar när du köper dyra grejer 😌


 15. Annaish skriver: 09 januari, 2020

  Assnygga ju! Om jag hade råd skulle jag lätt ha köpt lika dyra saker.

  …och helt ärligt. Är det inte masskonsumtion på t.ex. H&M folk borde skälla ut? Ett par handgjorde skor från Italien (eller ännu hellre Sverige) är ju det man BORDE köpa. Om man vill rädda världen alltså


  1. karin skriver: 09 januari, 2020

   ON POINT Annaish, verkligen.


   1. Eg skriver: 09 januari, 2020

    I second that! Kvalitet framför kvantitet är 20-talets motto. Masskonsumtion förstör planeten.


  2. Sara skriver: 09 januari, 2020

   Fast alla som shoppar på HM tokshoppar ju inte. De shoppar väl som Sandra typ, vill unna sig nåt ibland, men det är den ekonomin de har. Trött på fattigdoms-förakt från låtsasvänster


   1. Ka skriver: 10 januari, 2020

    Lär ju knappast vara dem Annaish syftade på dock


  3. Louise skriver: 10 januari, 2020

   Skrev inte Sandra nyss att & Other Stories är hennes favoritbutik? Ni ger henne lite för mycket cred bara för att hon köper ”kvalitetsskor” denna gång. Hon är för guds skull konsumtionshets personifierad. Varför ska vi låtsas om att det inte är så? För att hon blir ledsen av kritik?


  4. Elsa skriver: 10 januari, 2020

   SÅ rätt! Och så fina skor.


 16. Therése skriver: 09 januari, 2020

  Jag gillar när du lägger upp saker du köpt! Tycker det är härligt när innehållet i en blogg varierar och inte behöver vara så seriöst och korrekt hela tiden. De som letar efter fel kommer alltid hitta dem oavsett om du handlar en billig tröja på h&m eller ett par dyra snygga skor :((


 17. Sara skriver: 09 januari, 2020

  Sååååå sjukt snygga!!!! Hatar dock att du ska behöva skämmas över att ha råd att köpa riktigt dyra saker. Det är dina pengar, du gör vad du vill med dem! Herregud hatar folk som tvunget ska behöva bli avundsjuka på andra som tjänar pengar. Jag verkligen älskar dina inlägg med saker jag bara kan drömma om för de kostar mer än min lön. Bara fortsätt posta sånt här utan att skämmas!!!!!!!!!! Köper man något man verkligen älskar så är det självklart att man ska få visa upp det om man vill det.


 18. Lena skriver: 09 januari, 2020

  Älskar detta. You’ve earned it so you deserve it! Blir själv orimligt glad av att unna mig dyra grejer ibland. Gärna lite för dyra, faktiskt. Då mår jag! Ser därför fram emot din nya lägenhet. Unna på!!!


 19. Sofia skriver: 09 januari, 2020

  Wowowow vill också köpa höga skor nu å bli lång


 20. Cecilia skriver: 09 januari, 2020

  Så jävla snygga! Jag gillar att du köper och visar saker även om jag själv aldrig skulle ha dom. Det är du fan värd!


 21. Anna skriver: 09 januari, 2020

  Sandras, du är bäst, punkt.


 22. Erika Anderskar skriver: 09 januari, 2020

  Så fina skor. Helt perfekta. Och passar dig och din stil så himla bra!


 23. Karin skriver: 09 januari, 2020

  Mmm fan vad fina.

  Du kan (som du vet) vara stolt över att du tjänar pengar på att vara en fantastisk skribent! Vad du sedan gör med pengarna är 100% upp till dig och hur läsarna tar emot det är upp till oss. Skor köper de flesta med jämna mellanrum, till det pris vi kan och känner för. Med andra ord – alla gör som de vill.


 24. Jenny skriver: 10 januari, 2020

  Älsk på skorna! Och älsk att du unnar dej fina saker. Det ska ingen ta ifrån en.


 25. Ida skriver: 10 januari, 2020

  Unnar dig alla skor


 26. Emmaemmaforss.com skriver: 14 januari, 2020

  Alltså så otroligt snygga <3


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/listan-om-klader/