Annons
Annons

lakritsi!


 

i samarbete med Fazer Lakritsi

-

Godis är livet och framförallt LAKRITS. Har ärvt min mammas djupa lakritskärlek och äter lakrits flera gånger i veckan.
Nu i dagarna har Fazer kommit med en ny färsk, finsk lakrits: Nya Fazer Lakritsi.
Det bästa kanske är att den matchar mina kläder?

Annons

-

Helt omöjligt att ta en godisbild på golvet när man har en nyfiken tax på besök btw. Fick femtusen blöta pussar och hon försökte sno min lakrits.

-

Lakritsen har ett nytt recept och är gelatinfri, vegansk och innehåller helt naturliga ingredienser. Har ju en godislåda i köket, men har numera även en lakritslåda. Om jag ändå hade vetat som barn hur nice det är att vara stor? Man kan ha hur många lådor i köket med godis som man vill.

-

Tycker mycket om retrodesignen. Kommer även i fina presentaskar som funkar perfa att ge bort om man ska iväg på middag eller så. Tydligen kan man också baka med produkterna hälsar Fazer, men det vet jag inte hur, så där får ni hitta mer inspo på hemsidan.

-

Lakritspuss från mig och Millivanilli ♥️

 

I samarbete med Fazer Lakritsi

(0)
(0)
(0)

47 kommentarer till “lakritsi!”

 1. Måste prova. När jag åker kryssning till Åland passar jag på att handla lakrits för den är så färsk. Gillar den med citronsmak i mums vad jag blir godissugen. Men min godislåda ekar tomt.

 2. Sen jag flyttade till Finland har jag veeeerkligen förstått tjusningen med Fazer. Älskar dem. Och framför allt deras choklad i blått papper. Den ÄR bättre en all annan choklad pga gjord på färsk mjölk istället för pulver och någon lite dyrare kakoaböna från Ecuador. (Sånt man lär sig när man besöker Fazer-fabriken!)

  Idag publicerades förresten en lista här i Finland där Fazer toppade som mest ”trusted” företag 🙂

 3. Såååå fina bilder med dig och Milla. Blev helt glad nu. Bråkade som tusan med min pojke igår så glada hundbilder vad precis vad jag behövde. Åh!!

 4. Detta inlägget <333 Blev så glad av alltihopa, bilderna och att du nu har både godis- och lakritslåda 😀 Det är så lyxigt att vara vuxen!

 5. Åh vad gott det ser ut! Och blir så glad av hela inlägget och att Fazer har gjort vegansk lakrits för alltid älskat deras vanliga och har saknat den så!! <333

 6. Yay! 🙂 Heja Fazer med vegansk lakrits! Finns bara en vegansk god lakrits som jag har hittat i affärerna och älskar precis som du lakrits så mycket bra nyhet! Kan de inte göra en GOD vegansk choklad också så är mitt godisbehov tillfredsställt!? God choklad är det enda jag saknar sedan jag blev vegan, har testat många men ingen når ens i närheten upp till Fazer blå…

  1. Ja men eller hur!! Saknar Fazers choklad nåt enormt sen jag började äta veganskt för några år sedan.

   1. Amen! Saknar typ ingenting sen jag gick helvegan. Trodde jag skulle gråta efter ost varannan dag, men det har jag knappt saknat – helnöjd med veganska ”ostar”. Och allt annat. Enda jag kan känna ”åh, det skulle vara gott!” är Fazers choklad. Så himla god, Marabou kan slänga sig i väggen!

  2. Måste tipsa om Renée Voltaires veganska kokoschoklad. Den är lika söt och krämig som Fazers blå (fast med kokossmak!). Helt underbar.

 7. Blev så exalterad att jag försökte gilla bilderna som på instagram. ÄLSKAR BILDERNA! Och lakrits. Om den är salt. :)))

 8. Hej! Ville bara saga att detta var ett av de basta bloggsamarbetena/inlaggen jag har sett! Det ar vackert, personligt, roligt, genuint och sa ar det en hund med! Tycker verkligen du har gjort ett jattebra jobb har. Det ar sa genomtankt och proffsigt!

 9. Blev seriöst helt lycklig av dina bilder, wow! ❤️ Och det behövs när man ligger hemma i vidrig influensa.

 10. ÄÄälskar också lakrits! Men hittar inte lakritset i länkarna, kommer till deras hemsida men när jag söker på lakrits kommer bara salta katten upp som enda lakritsalternativ.. Kanske bara blir så för mig??

  1. Jag provade och Maila om smakprover nej det blev inget. Dom har inte kommit ut i affärerna men snart så.

 11. Alltså DRÖMMEN att få så mycket godis att man kan sprida ut det över golvet och sen lägga sig ovanpå så att det ser ut som ett helt jävla godismönster i bakgrunden. Ditt liv är DRÖMMIGT Sandra. Glöm aldrig 😉

 12. Gooott!!! Och yes på att de är veganska. Utbudet på veganvänligt godis är så begränsat annars!! Applåder!!!

 13. Älskar att åka över landsgränsen när jag är uppe i Tornedalen, godishyllorna i Finland består liksom av 80% lakrits och allt är färskt och mjukt och underbart (dreglar lite nu). Måste vara hemskt att bo i Finland och ogilla lakrits.

  1. Tycker Finland har bättre (godare) godis överlag – chokladen, godispåsarna, allt från Fazer är <3

 14. Alla ni kloka där ute, jag behöver råd, och vet att ni brukar vara bäst på sånt.
  Hur vet man om man ska göra slut eller fortsätta?
  Om det som alltid har varit så rätt plötsligt känns fel. Om man vill att det ska kännas rätt igen. Men vet inte om det går.
  Vad gör man? Hur gör man?
  Kram <3

  1. Mitt tips: Tror du fortfarande på relationen minsta lilla så skulle jag ge det en deadline för mig själv, typ ”känns det inte bättre innan juli så gör jag slut”. Försök och kommunicera om det som är jobbigt med din partner så mycket det går och se om ni kan förändra något för att det ska kännas bättre. Kämpar du ett tag till och det forftfarande inte känns bra så har du i alla fall försöktoch behöver inte ångra något. Sen är det det häratt våga ta ett beslut och stå för det. Hoppas det klarnar snart!

 15. Förstår inte hur man kan ha en godislåda?? Jag kan inte alls ha chips, godis o läsk hemma, äter o dricker upp det direkt.

 16. Alltså dör avundsjuksdöden nu. Har typ inte ätit riktig lakrits på snart två år, eftersom de i Australien inte fattar grejen med saltlakrits (how can they be so lost??) och det enda stället som sålde det – Ikea – har nu slutat ta in lakrits i sitt lösgodis. Känner banne mig förådd :'( Får väl be någon därhemma att skicka ett care package och hoppas att det inte försvinner i posten, igen ?. Saltlakrits är det bästa som finns iallafall ❤

 17. Åh, bästa godissmaken i veganform! Men är det någon som vet om den innehåller gluten? Så jag vet om jag ska leta och längta <3

 18. Superbra samarbetsinlägg! Känns väldigt proffsigt och genomtänkt. (+ hurra för mer vego-godis!!)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar