Annons
Annons

Läsarfråga: Var hittar fina jag studentklänningar?


 

Fråga:
Hej Sandra, jag tar studenten i år. Alla klänningar överallt är fula. Du har fin stil, snälla hjälp mig! De måste inte vara vita men det är såklart ett plus hehe.

Svar:
Hej! Okej! Din önskan är min lag. Jag gick på internetjakt och fann ett gäng. Man måste nog beställa denna vecka eller nästa för att klänningen ska hinna komma. Hoppas du (och ni andra såklart!) hittar en favvo.

Annons

student1
1. Pinafore Dress
2. Skater Dress with Ruffle Neck
3. Linen Shirt Dress
4. Dress With Ruffle Sleeves In Summer Stripes

student2
1. Ness dress
2. Kit dress
3. White High Neck Pleated Dress
4. Lace Up Front Shift Dress White 

student
1. Cut Out Skater Dress
2. Button-Shoulder Shift Dress
3. Striped Shift Dress
4. Fuzzy Knit Sweater Dress

student
1. Poplinklänning med knut
2. Klänning med öppning
3. Asymmetrisk klänning
4. Pinafore dress

student
1. Plunge Pleated Midi Dress
2. Poplin Shirt Dress
3. Stripe T-Shirt Dress
4. Colour Block Sporty Tunic

student
1. I’ll Take That Net Ruffle Dress
2. Strange Love Crochet Mini Dress
3. Blush Hour Tulle Dress
4. Ponte Open Back Dress

student
1. Byxklänning med sprund.
2. Satin Babydoll Dress
3. Randig långklänning
4. Kort tvåfärgad klänning

2003
Så här såg jag ut på min egen student. En vintageklänning från sextiotalet, kolsvart hår och en massa himla kajal : )

 

Translation. Tips for graduation dresses.

(0)
(0)
(0)

18 kommentarer till “Läsarfråga: Var hittar fina jag studentklänningar?”

 1. Hej! Längtar tills din bok kommer ut pga den kommer vara så jäkla grym! Precis som allt annat du skriver 🙂
  Såg på Insta att Jesper Sahlén samt några (andra?) svenska skådisar också var på Lång-Kalles bröllop. Känner du dom? Känns som att ju mer en läser din blogg inser en att du är en kändis även i andra världar än bloggvärlden. Är Magnus också lite av en kändis eller han ”bara” en kändispojkvän? Ev en konstig fråga, men a girl is got to know.
  Puss och kram

 2. Så mycket fint. Så glad för alla som får ta studenten i år, de kommer ha det så himla himla kul!

 3. Bra tips! Men, hör du, det enda jag tänkte på var ju hur du såg ut på din student? Kan du inte visa det? Vore jätteroligt att se :))

 4. Hej Sandra,

  Jag har en fråga, vet ej om det är rätt plats att ställa den. Har precis hittat hans ex-flickvän Facebook, och hon är så jäkla vacker. Jag är själv quite okej, men inte så vacker som henne.

  Hur gör man??? känns som om jag är en downgrade. Vad tänker han? Undrar om hans vänner tänker ”Åh stackarn, vilken downgrade”. Vi ska på ett bröllop snart och hon kommer att vara där också. Vet inte ens hur jag ska bete mig mot henne, om jag alls kommer att prata med henne.

  Hur gör man när ens pojkväns ex är så mycket bättre?

  M.

  1. För det första säger ju foton ganska lite både om hur folk är och i dagens läge även om hur de ser ut, men viktigast av allt; lita på att han vet varför ni är ihop! Men varför är du så osäker egentligen? Fundera på det och hur du kan värdera dig lite högre i framtiden.

  2. Tänk såhär: fan vilket game jag har som har lyckats få en dude med sådär snygga ex. Jag måste verkligen va nåt alldeles extra. Att exet är en babe borde ju bara vara bra för ditt självförtroende. Kram!

  3. Om jag ser en svinsnygg kille som jag tycker är hetare än min pojkvän skulle jag väl självklart inte vilja byta ut honom bara för det? Precis som man inte vill byta ut sin partner så fort man träffar någon som råkar vara roligare eller ha högre IQ? Uppenbarligen tycker han att du är ett uppbyte 🙂

  4. Men du, goding.
   Skit i henne!
   Din kille är med dig av en anledning. Uppenbarligen tycker han att du är rolig, smart och snygg. Och exet är ju ett ex av en anledning!

   Sen är skönhet i betraktarens öga! Din snubbe tycker förmodligen inte att hon är snyggare. Och någon annan kanske inte tycker hon är snygg alls.

   Hälsa på bröllopet om ni blir presenterade, sen måste ni inte hänga under kvällen.
   Säg till killen att du tycker det är lite obekvämt att träffa exet, så ser ni till att inte behöva snacka heller.

   Kontentan: skit i exet och tänk att du är mest awesome i hela världen för den du är tillsammans med! 🙂

 5. Oj vad det inte kändes alls som din stil på klänningar! Brukar älska nästan alla kläder du köper/tipsar om, men här var det typ 2-3st jag hade kunnat tänka mig. Inget fel med det men blev lite förvånad 🙂

 6. Åh studentklänningar! Själv körde jag på en mörkblå från Shock då för en massa år sedan när jag sprang ut in i framtiden!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar