Annons
Annons

last week in 7 gifs.


 

Förra veckan var kanske en vecka som alla andra, men jag gjorde i alla fall (nästan) varje dag i form av en gif:

Måndag:
Minns det som att det regnade i måndags men det gjorde det säkert inte i och med att jag har solglasögon på bilden. På eftermiddagen åkte jag till Ikea med min mamma och vi fixade våra ärenden på rekordtid. Var ute ur varuhuset på under en timme. Tog denna bild i badrummet när jag kom hem.

Annons

Tisdag.
På tisdagseftermiddagen kom ett filmteam hem till mig och så var jag med i ett litet matlagningsprogram som Perfect Day gör. Snart i en dator nära dig.

Torsdag.
På onsdagen glömde jag att ta en gif. Väger upp det med två torsdagsgif:ar! Jag och Magnus hade date-night for att han skulle åka och fiska och jag skulle till Frankrike. Vi åt på Flippin Burger.

På uteserveringen till och med! Var 19 grader ute på kvällen i torsdags. Jag åt en burgare med insprängda kantareller i (!).

Fredag.
I fredags gjorde jag en massa grejer vilket ni fick se i detta inlägg. Här är från Kåken när jag bad bartendern ta en bild på Devi, mig och Alexandra! Blev visst en sned sådan men det gör ju inget.

Lördag.
Åt middag på Ramen ki-Mama med Nina, Anton, Alexandra och Devi. Godaste ramen i stan (ser dock lite gråa ut på bilderna men det är mobiltelefonens fel helt klart). Efter middagen gick vi och såg Inside Out. SÅ FIN.

Söndag.
I söndag tog jag ett flygplan söderut och vips var jag på franska riverian! Sommar <333

 

 

(0)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar