Annons
Annons

listan om mig.


 

Den här listan har cirkulerat runt bland nästan alla bloggar jag läser. En så kallad oemotståndlig lista helt enkelt. Det är nog bäst att jag svarar på den jag med.

Hur gammal är du?
31! Helt sjukt tänker jag ibland.

Annons

Hur gammal känner du dig?
Ungefär som ålderspannet i mitt kompisgäng som sträcker sig från 24 – 38 år. Däromkring, det är jag. Hallå mittensiffran insåg jag nu mellan 24 och 38 är väl 31, så det kanske är just 31 som jag känner mig som. Där ser man.

Vart bor du?
I den finaste lägenheten jag bott i och den första lägenheten jag ägt. En tvåa med drömballe tillsammans med min kille och alla våra 39 växter (räknade just).

Vad har du gjort idag?
När jag svarar på denna lista är det onsdag, alltså igår för er nu. Jag blev helt frisk idag, bara lite förkyld. Känns förbaskat fint. Har jobbat hemma i min soffa, haft ett möte på Rabén & Sjögren, köpt murgröna till vårt köksfönster (den gamla hade dött), samt tagit hand om min pojkvän som varit sjuk. Jag smittade honom såklart. Han har fått pizza och apelsin och choklad och spaghetti. Jag är EXTREMT bra på att ta hand om sjuka personer.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Ni vet svaret på detta. Sommar. Möjligen senvår.

Är du beroende av något?
Ganska mycket. Mest godis tror jag. Har dock aldrig haft hål i en tand!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just precis här där jag är. När man inte varit hemma på en månad vill man vara hemma.

Vad är du på för humör just nu?
Jag är på så himla bra humör för att jag känner mig frisk idag. Jag har även löst lite jobbrelaterade grejer jag haft ångest över och det känns som en jäkla tyngd lyfts från bröstet. Så bra. Jag mår bra.

Vilket är ditt favoritgodis?
Tänder, sura gula läppar, röda läppar samt sötlakrits.

Vilken är din favoritaffär?
Habitat, Opening Ceremony, Sabis i Fältöversten.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska. Kan vara vaken tills forever om det skulle vara så. Men bara när det gäller fritid. Jag arbetar dåligt på kvällar och får mest gjort på förmiddagarna och går därför och lägger mig vid halv elva-elva på vardagar för att orka gå upp vid 8.

Har du blivit sydd någon gång?
Ja, fyra stygn under hakan när jag ramlade på dansgolvet på min studentskiva. Vi hade kommit på den ypperliga idén att ha en liten pool bredvid dansgolvet, så det var ju superhalt överallt. Ramlade och fick lämna min skiva. Mina kompisar Joakim och Luggen + en gulli popkille jag dejtade följde med till sjukhuset med sina plastglas med öl i handen. Finns bilder på när de står och dricker öl och jag blir sydd i hakan iklädd cheerleadingdräkt.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Devi som hjälper mig med researcharbete till boken jag försöker skriva! Så himla snällt är det. I helgen ska vi på locationhunting.

Är du blyg?
Ibland i nya sammanhang där jag känner att jag inte passar in, kanske om det är för auktoritär feeling eller så. Men annars inte. Skulle säga att jag är väldigt bra på att prata om ingenting med folk jag inte känner.

Vad heter du i andranamn?
Maria Victoria. Ingen aning om varför. Ganska tråkiga mellannamn tycker jag. Alltså inget emot er som heter det men tycker ju man kan bränna på lite med mellannamnen faktiskt.

Vill du gifta dig?
Ja!

Har du något smeknamn?
Sandy, Candy, Beijer, Beiker, Molly Fryxell, Festen, Niotillfem, Sandris. Men mest Sandra.

 

Translation. A list about me.

(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar