Annons
Annons

listan om morgnar.


 

cap d'antibes
När går du upp?
På vardagar någon gång mellan 07.45 och 08.30. På helgerna när jag vaknar. När jag jobbade i USA började vi tio varje morgon, och jag upptäckte där att det var den perfekta tiden för mig att gå till jobbet. Så nu när jag är min egen chef har jag bestämt att det är då jag börjar också.

Annons

Vad är det första du gör varje morgon?
Går till köket och sätter på en kastrull med ett ägg och sedan duschar jag. När duschen är klar är ägget klart! Då är det frukosttajm.

november.
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Fixar håret och sminkar mig på ungefär 30-45 minuter. Jag vet, jag är långsam men jag hatar att stressa på morgonen. Sjunger även en hel del framför spegeln till sexiotalspop när detta sker.

Är frukost viktig?
Utan frukost fungerar jag ej. Igår smulade jag ner pepparkakor i mitt te istället för i filen och fattade det inte förrän efter typ en hel minut.

breakfast.
Vad äter du till frukost?
Just nu fil för att jag hade det hemma. Men annars två knäckebröd (oftast med pålägg som räkost, kaviar, hushållsost eller jordnötssmör), te och ett löskokt ägg.

Är du morgontrött?
Fy 17 så jävla morgontrött. Vill helst inte tala med någon alls de första tre timmarna som jag vaknat.

Vad har du för alarm?
Läggdagsappen som jag bloggat om här.

marrakech
Hur ser en perfekt morgon ut?
Vaknar bredvid en väldoftande ung man med breda axlar som inte vill göra något annat än att ligga med mig hela morgonen. Sen gör han mac&cheese med gruyereost till oss som vi äter i sängen med fönstren på vid gavel.

Vad är det bästa med morgonen?
Är ju ingen morgonmänniska direkt, särskilt inte nuförtiden när jag vaknar ensam. Men jag gillar att äta frukost och att lyssna på hög musik.

thursday
Hur går du helt klädd på morgonen?
Inget alls oftast. Men klär på mig ganska fort för dagen.

 

Lista från Kissie.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar