Annons
Annons

listan om morgnar.


 

cap d'antibes
När går du upp?
På vardagar någon gång mellan 07.45 och 08.30. På helgerna när jag vaknar. När jag jobbade i USA började vi tio varje morgon, och jag upptäckte där att det var den perfekta tiden för mig att gå till jobbet. Så nu när jag är min egen chef har jag bestämt att det är då jag börjar också.

Annons

Vad är det första du gör varje morgon?
Går till köket och sätter på en kastrull med ett ägg och sedan duschar jag. När duschen är klar är ägget klart! Då är det frukosttajm.

november.
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Fixar håret och sminkar mig på ungefär 30-45 minuter. Jag vet, jag är långsam men jag hatar att stressa på morgonen. Sjunger även en hel del framför spegeln till sexiotalspop när detta sker.

Är frukost viktig?
Utan frukost fungerar jag ej. Igår smulade jag ner pepparkakor i mitt te istället för i filen och fattade det inte förrän efter typ en hel minut.

breakfast.
Vad äter du till frukost?
Just nu fil för att jag hade det hemma. Men annars två knäckebröd (oftast med pålägg som räkost, kaviar, hushållsost eller jordnötssmör), te och ett löskokt ägg.

Är du morgontrött?
Fy 17 så jävla morgontrött. Vill helst inte tala med någon alls de första tre timmarna som jag vaknat.

Vad har du för alarm?
Läggdagsappen som jag bloggat om här.

marrakech
Hur ser en perfekt morgon ut?
Vaknar bredvid en väldoftande ung man med breda axlar som inte vill göra något annat än att ligga med mig hela morgonen. Sen gör han mac&cheese med gruyereost till oss som vi äter i sängen med fönstren på vid gavel.

Vad är det bästa med morgonen?
Är ju ingen morgonmänniska direkt, särskilt inte nuförtiden när jag vaknar ensam. Men jag gillar att äta frukost och att lyssna på hög musik.

thursday
Hur går du helt klädd på morgonen?
Inget alls oftast. Men klär på mig ganska fort för dagen.

 

Lista från Kissie.

(0)
(0)
(0)

20 kommentarer till “listan om morgnar.”

 1. Gillar alla svar utom att vakna upp med en ung man! I all välmening tror jag att det är dags för dig att vakna upp med en lite äldre, mognare man som gör mac and cheese och pannkakor till dig!

 2. Men men men, känns jättejobbigt att behöva koka ägg varje dag. Hehe. Fast kanske värderar du det nykokta ägget så pass mycket högre än ett ägg som legat i kylen ett par dagar? Jag kokar alltid minst 5 ägg samtidigt 😉

 3. Kan någon här snälla hjälpa mig bli morgonpigg? När jag var yngre var jag det, men det har bara blivit värre med åren!! :'( kan knappt gå upp! Och nu har det börjat gå över min skola. Hatar skammen i att komma försent, så när jag väl försovit mig så att jag kommer komma försent, även om det rör sig om typ 10 min, så blir det att jag inte går alls.
  Behöver hjälp med det här! Tack <3

  1. Peggy, hur gammal är du? Du säger att du är sen till skolan så vet inte om du menar högskola eller kanske gymnasiet. Om det är gymnasiet så är det nog helt enkelt för att du är ung. Man behöver mer sömn, och dessutom när man är tonåring blir man trött senare på kvällen (har med pubertet och melatonin att göra). Jag vet inte om dungar problem med att somna eller går och lägger dig sent, men här är i alla fall saker som kan hjälpa: Försök få ordentlig rutin där du går och lägger dig i god tid och samma tid varje kväll, och går upp samma tid på morgonen. Med andra ord- ta inte för lång sovmorgon på helgen! Det kommer vara svårt först men det är viktigt att få rutin. Stäng av tv och mobilen ca en timme innan läggdags och gör något avslappnade- ta ett bad, läs en bok. När du vaknar på morgonen, försök få det ljust i rummet så fort och tidigt som möjligt. Försök att inte dricka kaffe eller te på kvällen. Jag har slutat dricka te efter klockan sex på kvällen, sover så mycket bättre! Vet inte om något av detta kommer hjälpa men man vet aldrig 🙂

  1. Jag tar också runt 30 min på mig, speciellt om jag inte måste iväg på en gång. Tycker det är mysigt att sminka mig, lyssna på nyheterna och dricka en kopp kaffe typ.

 4. Har verkligen intrycket att du inte är en myskläder/pyjamas/morgonrock-person. Antingen har du vanliga kläder eller så har du träningskläder för du tränar, att det inte finns något där emellan haha 🙂

 5. eventuellt mkt banal kommentar men
  tackkkk för att du talar gott om frukost. e så himla mycket en frukostperson, klarar mig ej utan att äta massa och vill också gärna hålla på och fixa och dona på morgonen, hela dagen = förstörd om jag måste typ kuta iväg utan frukost eller fix. MEN upplever att ca alla e såhär ”lol kräks av frukost det e så ovärt hatar att äta eller gå upp på morgonen” och rullar ur sängen tio min innan de börjar och äger det. är ingen ätstörd person (eller? vet ej) men blir ändå såå stressad av att ingen uppskattar en morgon eller äter en rimlig frulle. tack för du gör det du hjälper folk varje dag tror jag e inte det fint <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar