Annons
Annons

listan om sömn.


 

cap d'antibes.
→ När brukar du gå och lägga dig?
Jag går och lägger mig vid halv elva – elva på vardagar. Anledningen till detta är för att jag egentligen är en kvällsperson så vid halv tolv-tiden blir jag blixtpigg igen och måste därför skynda mig att somna för att inte vara vaken till typ två..

Annons

→ När vaknar du?
Jag ställer min klocka på 07.45-08.15. Försöker sova 9 timmar per natt.

→ Är du morgonpigg?
Nej. Nej nej nej nej. På morgonen måste allt vara förpackat i bomull och helst ska ingen prata med mig förrän klockan slår 10.00.


→ Vad finns på ditt nattduksbord?
Böcker, läppbalsam och mobilen. Har gjort ett inlägg om det hela här!

→ Vilken låt är allra bäst att somna till?
Sorlet av att ens föräldrar var uppe och hade middag när man somnade som liten måste ju vara det tryggaste ever. Nuförtiden somnar jag utan låtar, men gillar gatuljud. Sover dåligt på landställen och vid natur när allt är knäpptyst.

→ Vad gör du i sängen innan du somnar?
Läser bok, kollar instagram & twitter, klänger på M.

home.
→ Hur är din säng bäddad?
Helvita påslakan eller ljusgrå. Gillar enkla färgskalor att sova i. Och på detta massa kuddar i grått och vitt, ett överkast från Habitat och en fluffig filt jag fick av Nina i trettioårspresent.

→ Vad är ditt bästa sova gott-tips?
Ett svalt sovrum. Att sova i varma rum är svårt tycker jag. Att ha fönstret lite öppet innan man ska sova i mitt tips! Ett annat bra tips som Sebastian lärde mig: Om man ligger vaken och har ångest över diverse saker (läs: allt som någonsin hänt en och ska hända en) – visualisera en stor byrålåda där du lägger ner ett ämne i taget i en låda. När man väl stängt till lådan får man inte längre tänka på just den grejen. Funkar faktiskt bättre än man tror.

→ Hur sover du egentligen?
Jag somnar på sidan med munnen mot Magnus rygg, sen sover jag lite hur som helst, har inte riktigt koll.

→ Vad har du på dig när du sover?
Ingenting.

monday morning.
→ Hur är din sovfrisyr?

Utsläppt, inget särskilt.

→ Vad har du för säng?
En 160-säng från Ikea.

→ Vad gör du mitt i natten?
Ingenting förhoppningsvis. Ibland går upp och kissar någon gång vid fyra. Dricker vatten.

→ Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?
Städar och plockar undan varje dag. Japp, tyvärr är detta lösningen för att ha fint och mysigt runt omkring sig. Obs på att jag inte alltid gjort detta, bodde i sovrumskaos mer eller mindre fram tills jag blev mer pedantisk runt 27åring typ.

tired in berlin.
→ 
Vad är det konstigaste stället du har sovit på?

Kan inte riktigt komma på något konstigt ställe? På båtar, flygplan, tak, tält, kök, soffor, golv, hängmattor. Lite överallt har jag nog sovit.

 

Sovlista från Elsa samt Julia

 

Translation. A list about sleep. 

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar