Annons
Annons

lite olika midsomrar på niotillfem.


 

Idag blir det midsommartema på bloggen. Ni har fått följa med på alla mina midsomrar sedan jag slutade vara tonåring i princip, vilket är ganska så sjukt.

midsommar
2006, när jag var 21 år, skrev jag bara så här, vilket ehm, ja. Det var ju inte särskilt många som läste då.
Här är förresten den videon.

Annons


Jag firade fyra stycken midsommar i Cannes när jag jobbade med reklamen, för reklamfestivalen äger rum där då! Här har vi en från 2008 när vi åt middag på stranden och gick på fest i bergen.2012 firade vi midsommarafton i Battery Park i New York. Världens näst största midsommarfirande förövrigt! Knöt kransar och åt köttbullar och sen gick vi på fest och jag fick megahångla i baksätet på en taxibil vilket var ju härligt.


2013 var min första midsommar med Magnus! Vi var på Joakims land och jag gjorde den här finfina lilla filmen. Nog min bästa midsommar hittills.


Förra året hade jag och Michelle en tvodd på SVT Flow om ni minns? På midsommarafton sändes detta något hetsiga (mest jag..) avsnittet som handlar om midsommarlekar. För den som är midsommarlekssugen får ni tips här!

Förra året såg det ut på detta vis när vi byggde en mänsklig midsommarstång. I år bär det iväg till Joakims landställe med 20 bra personer. Åker faktiskt dit idag, så glad midsommar i förväg!

.

Translation. Some different midsummer’s in my life.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar