Annons
Annons

lite tokyo-shopping.


 

Nu har jag varit i Tokyo snart två veckor (i övermorgon!) och jag har såklart hunnit shoppa litegrann. Tänkte att det kunde vara kul att ta en titt!

tokyo shopping.

I en liten antikaffär köpte jag denna blomspruta i grönt glas och mässing för 20 riksdaler. Kommer göra sig fint i vardagsrumsfönstret tror jag.

Annons

tokyo shopping.

I en affär som helt specialiserade sig på ankelsockor som ska sticka ut lite fint från ens skor (en av mina favoritgrejer btw) köpte jag tre par ribbade: ett par mörkblå, ett par gula och ett par vita.

tokyo shopping.

I vintageområdet i Shimokitazawa hittade jag en döfin tändare.

tokyo shopping.

Den är i samma storlek som en cigarett så man kan ha den tillsammans med dom i paketet. Så fint och smart tycker jag. Om man nu röker, men gör inte det kids, man kan dö ni vet.

tokyo shopping.

Köpte dessa väldigt små snäckskålar på second hand för två kronor styck, jag tror dom är askoppar egentligen? Tänker att dessa kan vara fina att ge bort till någon som gillar kitsch lite extra!

tokyo shopping.

På Tokyu Hands som är ett enormt Panduro kunde jag inte låta bli dessa klistermärken. Under 2007 och 2008 hade jag exakt ett par sådana här glasögon i luggen ungefär vareviga dag. Det var liksom mitt signum. Tänker att dessa kanske kan bo på min dator.

tokyo shopping.

Lösögonfranslim är alltid bra att ha.

tokyo shopping.

Köpte en ganska stor mässingssax för fyrtio pix på en inredningsbutik i Daikanyama. Har velat ha en fin sax så himla länge så blev micket glad.

tokyo shopping.

Små små burkar att ha soja/dressing/sås i när man gör matlådor!

tokyo shopping.

Avslutningsvis en jättestor (minst lika stor som min handflata) rund säkerhetsnål som jag tror kan bli jättefin att hänga exempelvis scarfs/örhängen/armband på i badrummet.

Klart slut hittills!

 

Translation. My Tokyo shopping so far.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar