Annons
Annons

lockar och o-lockar – en tisdag i kläder.


 

tuesday
Lockade håret i måndags med min nya locktång från Remington men jag fattar faktiskt inte alls hur den funkar för mitt hår blev EJ fint dagen efter. Frissigt och oglamouröst och helt motsatsen till de tunga lockar jag var ute efter. Kanske är det inte locktång som är min grej utan värmespolar. Eller?!

Annons

tuesday

Blev en tofs. Dessutom hade batterierna på min självutlösarkontroll tagit slut så tog två ganska oskarpa bilder, gav upp och gick till jobbet. Hade hursom min nya t-shirt (gissa märke) och kjol från Zara.

tuesday

På kvällen skulle jag ut och göra stan lite så det blev det vanlig trygg frisyr igen : ) Samma kjol + en body.

tuesday

Bodyn är liksom i strumpbyxematerial? Så himla konstigt, kan inte bestämma mig om jag känner mig som nån slags catwoman alternativt att man satt strumpbyxorna på fel del av kroppen. hehe.

Nu reser jag till Helsingfors!

Puss.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar