Annons
Annons

lördag: tacos, langos och les miserables.


 

saturday

I lördags vaknade jag upp och var så him-e-lans trött efter att ha varit på klubb till tre natten innan. Bästa botemedlet är förstås frukosttacos! Alltså, jag bara steker ett ägg, hackar lite grönsaker och lägger i en tortilla med lime och habanerosås. SÅ gott.

Annons

saturday

Sedan gjorde jag mig så lördagsfin som jag kunde.

saturday

Vid femton kom Emelie förbi, hon har köpt min stol!

saturday

Vi bestämde oss för att tacka av stolen med en kaffe och ett glas rödvin på min kvartersbar Vina. Kanske kände stolen att hen var i stolshimlen där och då.

saturday

Emelie har så mycket fina grejer i sitt öra btw. Vill också.

saturday

Vid halv fem kom Viktor hem till mig och hjälpte mig att sätta upp krokar! Så himla snällt, det blev jättefint.

saturday

Efteråt var vi som:
– Hmm vad ska vi göra nu då?
– Vina?
– Ok.
Så då gick jag således dit en andra gång. Personen som hade bokat bordet till åtta hade så roligt namn.

saturday

Min lillebror Jack kom förbi också!

saturday

Vid klockan nio gick vi ett litet gäng till Bar Central för att äta middag. LITTLE DID I KNOW att jag hade en restaurang som serverar langos såååå nära från där jag bor. Åt denna ”havslangos” med vit fisk och löjrom orkar ej va gott

saturday

Efter middagen:
– Vad ska vi göra nu då?
– Vina?
– Ok.
Så då blev det ett tredje besök för dagen.

saturday

Dom stängde men vi fick stanna kvar och dricka öl ändå. Perks med att vara stammis ^^

saturday

Sedan blev de nog lite trötta på oss för vi ville verkligen spela Les Miserables men det ville inte dom så det slutade med att vi spelade från våra mobiler och sjöng med. Dom sa till slut lite försiktigt till oss att kvällen nu var över.

Då åkte vi på hemmafest och dansade till Les Miserables i ett vardagsrum till typ tre på natten istället.

 

(0)
(0)
(0)
29 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar