Annons
Annons

lördagsbrev.


 

umea

Hej från ett tåg mellan Sundsvall och Umeå.
Har aldrig varit såhär högt upp i Sverige förut om inte Åre räknas men jag tycker skidsemester blir lite fusk? Eller? Ni får bestämma.

Jag är så himla trött idag. Vaknade 04.30 inatt med ett tryck över bröstet och kunde inte somna om. Det är extra sorgligt på något vis när ångesten blir så fysisk. Som att hela kroppen ropar nej det ska inte vara såhär. Det borde inte vara såhär heller.

Annons

Men kanske bra att vara på resande fot och göra grejer? Även om jag känner att jag har ett ganska stort behov av mina kompisar just nu. Men de finns ju kvar.

Alla i Sundsvall pratade så mysigt och mjukt så det får bli dagens favoritdialekt. Ska också börja beställa en ”storkaffe” på café istället för en stor kaffe. Dessutom sa den snälla hemlösa mannen ”det är okej” när jag stod på en parkering och grät utanför Birsta City. Tack för det snälla hemlösa man.

Och alltså, förlåt alla som mailat mig om häng i Umeå. Ni var så många som skrev (!) och jag blev så stressad av att välja att det slutade med att jag inte svarade någon? Men ska svara er nu. Har hittat en kompisdejt iaf!

Och puss till er som kom till min signering i Sundsvall idag. Ni är så fina.
Dock kom det noll personer på min andra signering i eftermiddags. Så stressande ändå! Man vill typ be om ursäkt till dom som jobbar i butiken och försiktigt backa ut därifrån.

umea

Fast sen! Skrev ett ”hallå kan någon snälla komma ingen är här” på min twitter och då kom David Sundin med sina komikerpolare och handlade böcker och tog selfies.
: D Veckans bästa.

I alla fall! I överlag väldigt fint att träffa så många av er annars på min lilla bokturné. Höra hur ni mår, vad ni funderar på, vem ni är kära i och vad ni längtar efter. Små skärvor av genier över hela landet. <3

Imorgon signerar jag på Akademibokhandeln Åkerbloms i Umeå mellan 12.30 och 13.00.  Östra Rådhusgatan 6 är adressen. Hoppas vi ses.

(0)
(0)
(0)
40 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar