Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och glad måndag alla gulliga personer där ute. Denna vecka har jag lyckats skriva mina att göra-listor både på dator, analogt och i mobilen och just nu känns allt mest som ett stort trassel. Så denna dag blir att nysta upp saker. Och möjligen lite modevecka-visning om jag hinner. Kanske.
Här kommer i alla fall lite måndagspeppiga grejer, det kan både ni och jag behöva <3

Annons

niotillfem
Fick ett mail från en bloggläsare som heter Linn som hade gjort om ett citat ur min senaste krönika som ett skrivbordsunderlägg. Så himla fint tycker jag!

gunilla
Alftons Åbergs skapare Gunilla Bergström var med i Värvet för någon vecka eller två sedan och jag kan verkligen rekommendera denna intervju. Hon är så underbart rivig, rättfram, klok och fundersam på ett sätt jag önskar jag också kan få vara när jag blir en liten tant. Finns i alla podcastappar och på itunes.

Bloggen A Beautiful Mess har skrivit guiden 5 tips for staying on top of your emails, tänker att kanske någon mer än jag kan ha användning för denna? Mailen är verkligen en av mina stora ångestpunkter i livet. Jag tappar bort viktiga mail, glömmer att svara, tar mig inte tiden att sortera och styra upp. Och förlåt ni som mailat mig som jag inte gett ett svar till, jag hinner inte alltid, det är bara så. Så ledsen över det. Rekommenderar kommentarsfältet förövrigt hellre än mail, eftersom jag försöker svara på det mesta där.

len
En roligare mailgrej är Lenny Letter som Lena Dunham står bakom! Det är ett nyhetsbrev på mailen om feminism, politik, mode, vänskap m.m. Signa upp er här!
roll
Jonas Gardell har skrivit en väldigt fin krönika ang det här med att SD är Sveriges största parti i nya mätningar. Tycker ni alla ska läsa den.
Hur overkligt känns det förövrigt inte 25%? Var fjärde svensk? Vad kan vi göra? Och vad händer om det fortsätter stiga, flyr vi landet? Vart? Det är förjäkligt att vi lever i en tid som är så mycket förr i tiden tänker jag ganska ofta. Läs här.

bj
Gulligt: A family of bears took over a human family’s pool in New Jersey this week. Mom and dad were fascinated, but their little girl became very concerned when the cubs started playing with her toys.

 

Translation. A few monday links. The ones in English are A Beautiful Mess guide 5 tips for staying on top of your emails, and Lena Dunham new e-mail newsletter Lenny Letter, and a family of bears.

(0)
(0)
(0)
34 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar