Annons
Annons

måndagspepp.


 

Här vare måndag igen. Men inte bara vilken måndag som helst i mitt liv, utan den sista oktobermåndagen i Stockholm för min del! I helgen drar jag till New York och stannar till november. DÖR VA NAJS.
Här kommer lite länkar och grejer som vanligt på måndagar.

Annons

Fick äntligen äntligen se Paraplyerna i Cherbourg på Stadsteatern förra veckan som jag köpte biljettter till i våras. Vill därför tipsa om den igen för jag tyckte verkligen att den var helt helt fantastiskt. Typ något av det finaste och roligaste och sorgligaste jag sett i musikalväg i Sverige. Den finns biljetter kvar, KÖP DOM!


17 Halloween Movies For Easily Scared People
Jag hatar läskiga filmer, men gillar amerikanska säsongsfilmer som är lite mysiga och fluffiga liksom. Buzzfeed har därför gjort en bra lista för räddharar till Halloween om man ändå vill komma i stämning. Obs iofs att personen som skrivit den inte riktigt fattar dealen med oss lättskrämda, många av filmerna är fortf för läskiga (ex Coraline??)


JOY.
Tycker den här filmen verkar så bra! Det är trailern för JOY som har premiär i december. Med Jennifer Lawrence och allt.

ipet
Ipetcompanion.com
Fick ett kommentarstips som jag inte har testat men verkar så himla knasigt:
Lite off topic men tänkte bara tipsa om en sida som heter Ipetcompanion.com, vilket är en sida där man virtuellt kan leka med katter som bor på katthem och är ägarlösa. Ibland får man stå i kö men det är det värt, sen får man leka i 2 minuter. Det är live och superfint men samtidigt himla sorgligt. Kram!

me
Metro Mode Creative förra veckan delade vi med oss av vänskapspeppiga länkar, tipsade om höstkjolar, bjöd på lite poesi och svarade på en läsarfråga!

 

Translation. Things I like today: The musical Umbrellas in Cherbourg in Stockholm, 17 Halloween Movies For Easily Scared People, the trailer for the movie Joy and Ipetcompanion.com,

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar