Annons
Annons

måndagspepp.


 

God morgon finaste ni. Så var det måndag igen. Jag är så pms-känslig idag och oroar mig för ungefär allt som går att oroa sig över. Skulle behöva någon slags livsprojektledare som kunde rita på en stor whiteboard i vilken ordning jag ska hantera allt. Ska försöka mig på någon slags minivariant av detta idag. Sortera, nysta upp och ut och planera de närmaste veckorna. Och gråta en liten skvätt för den delen också. Bara för att liksom. Här kommer lite tips på grejer jag samlat på mig från förra veckan,

Annons


Emma Sundh är på någon slags fransk-pittoresk-by-turné och jag blir så himla sugen på att göra samma sak. Franska små byar är lätt det vackraste vi har och bilden här ovan borde sitta inramad på en vägg hemma hos mig. Måste nog fråga Emma om jag kanske kan få den högupplöst.


Fy fan i helskotta för terrordådet i Trollhättan förra veckan. Och flyktingbostäderna som brinner, kommentarsflödet på nyhetssidor (jag SKÄMS över mänskligheten) och rasismen som blivit som rumsren. Den tiden vi lever i just nu, mörk. Martin Gelin skrev en intressant artikel i expo om hur rasisterna förenas på nätet. Det behövs mer kunskap om detta tror jag.

co
Tvära kast här men vi hoppar vidare till mode. Märket C
ourreges, som kanske hade sin absoluta storhetstid på sextiotalet, runwayade sin vårkollektion 2016 nyligen och jag är KÄR i den. Kolla bara vad fint. Mer här för den som vill se.

Soon COVER 3 Screens

Och så vill jag tipsa om en tips-app! Den heter Soon och är väldigt praktisk i tipsiga sammanhang. Tycker folk jämt säger ”Du måste se den där x filmen” eller ”läsa den där x boken” eller ”åh är du i new york nu du måste gå till x den här baren”. Här kan man enkelt skriva in alla tips och då fattar appen vad det är och kompletterar med bra info typ författare, kartor, öppettider, telefonnummer etc. Praktiskt om man är en sån som mig som tappar bort folks tips hela tiden. 


Avslutar med detta blogginlägg Karin postade igår, med bilder från hennes bästis bröllop. SÅ fint bröllop och de ser så himla kära ut. Älskar att killen har grävt ner sig i hennes nacke på minst varannan bild. Kärlek är så bra grejer.

 

Translation. A few Monday links I’ve enjoyed. Emma’s wonderful trip to France, a Swedish article about racists forums on the internet, Courreges s/s 16, the app Soon and a beautiful wedding. 

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar