Annons
Annons

måndagspepp


 

Måndag igen! Visst känns det som att det blir måndag så ofta? Jag är i alla fall hemma i Stockholm nu. Är lite sjuk som vanligt, det är typ mitt grundtillstånd den senaste månaden. Ska gå och köpa vitaminer tänkte jag, det kan väl hjälpa eller vad tror ni? Vill verkligen verkligen inte vara mer sjuk nu, det är det tråkigaste jag vet.
Här kommer lite grejer som jag samlade ihop från förra veckan som kom och gick.

Annons

first

First Sentences of Haruki Murakami Novels.
Fick denna fina länk tipsad i kommentarerna. Älskar första meningar i böcker. Tycker mycket står och faller på dom när man ska välja en bok i bokaffären.


Flickvän på Försök.
När jag legat hemma i soffan i helgen har jag sett 1 säsong av Seinfeld, tre filmer, alla avsnitt av Boys, en netflix-serie som jag snart återkommer till samt alla avsnitt av Flickvän på Försök. Den sistnämnda handlar om att Brita Zackari ska vara ihop med olika kändisar i en vecka var och jag tyckte den var himla rolig och mysig. Den här Anton Ewald som hon är ihop med i avsnitt ett var ju även extremt hunkig. Dessa Erik Saade-typer, hur många såna har vi i Sverige egentligen? Så himla härligt för oss. Se den iaf! Mitt favoritavsnitt var det med Nour.

5D6C6709.CR2

Master of None
En till serie jag såg samtliga avsnitt av i helgen var Master of None med komikern Aziz Ansari i huvudrollen. Handlar om en kille i 30årsåldern som bor i New York, hänger med sina kompisar, försöker lyckas som skådespelare och hitta rätt i livet. Kanske inte låter som något särskilt men jag tyckte den var väldigt rolig samtidigt som de lyckades väldigt fint med att inte vara sexistiska, visa en mångfaldsbredd i karaktärerna okommenterat samt hänga runt i ens favoritkvarter i New York. Tips tips finns på Netflix.

can

Canada’s new cabinet is not only gender balanced, it’s the most diverse in history.
Hur mycket gillar man Kanadas nya premiärminister Justin Trudeau? Så himla mycket känner jag! Titta på denna korta filmsnutt och få lite hopp om mänskligheten.

hunk
100 Years of Beauty with Men.
Avslutar med detta hunkiga klipp på manliga modefrisyrer från 1900 fram tills nu. 1940-mannen är helt klart min favorit.

 

Translation. Things I like this Monday: First Sentences of Haruki Murakami Novels, the netflix orginial series Master of None, Justin Trudeau and 100 years of beauty with men.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar