Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej och glad måndag!
Var först inte helt säker på att det var måndag när jag skulle skriva detta inlägg… eh. Men det var det ju. Hoppas er jul är fin. Jag sover, äter och kollar på serier mest. Men idag ska jag ut på stan pga har siktet inställt på en fin kjol jag såg på & Other Stories hemsida. Hoppas den finns kvar, då ska jag ha den på nyår.
Här kommer lite olika (ganska många) länkar som jag klickat och gillat under veckan som gått.

Annons

100

100 years of fashion.
Video på 2 och en halv minut som tar oss genom hela nittonhundratalet in på tvåtusentalet i mode. 90-talets outfit är den absout finaste tycker jag, hade lätt kunnat haft den nu genast.

apana
#ApangoestoBollywood
Följer ni @apansattigranen på insta? Ni borde. Förtillfället är hon i Indien på resa och hennes reseskildringar är magiska. Önskar verkligen att jag (och typ alla) vågade resa på ett så befriande och självklart sett. Kolla in hela hashtaggen #ApangoestoBollywood

tryck
Tryck. Avsnitt 1: Sandra Beijer.
Jag gästar mini-podcasten Tryck och pratar om mitt skrivande på prick fem minuter. Den här intervjun spelades in för över ett år sedan men nu är den alltså ute! Inte helt säker på poddens koncept för nästa avsnitt gästar Lars Epstein på DN och efter det år det skaparen av en av de största svenska mobilspelsföretaget. Men jag gillar formatet och klippningen!

varje
Varje dag får min dotter höra något dåligt om flickor.
Viktigt blogginlägg av Lady Dahmer, särskilt för alla som planerar att skaffa barn. Fy vad trött jag blir ibland på att jag inte lever längre fram i framtiden.

Drömfarmor.

dog

Timid shelter dog has the best reaction after being adopted
:*)


Avslutar med denna bilden på ett tjejgäng 1930. Älskar dom! Bild från Astonishing Pictures.

 

Translation. Some links to brighten up this Monday!

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar