Annons
Annons

måndagspepp.


 

Good morning wine lovers! Här var det måndag igen. Jag har en rätt lugn vecka men ska boka Tokyoboende + flygresa denna vecka vilket ska bli himla roligt. Och förresten, ni som mailat och vill hänga, jag har ej glömt er! Sparade mailen i en Tokyo-mapp för att svara när det närmar sig och jag vet mer. Så ni vet.
Här kommer lite måndagspepp i olika former:

Annons


Såg denna film på Netflix igår och tyckte mycket om den. En svartvit indiekomedi om ett gäng hipsters i New York som försöker komma på vad de vill med livet typ.


enlitenbittill

Har den senaste veckan lyssnat en del på Håkan Hellströms mammas senaste album som kom ut i höstas. Så jäkla mysigt och gulligt på något vis, med samma melodiösa stråkar man kan hitta hos Håkan. Tycker mest om San Francisco.


jlaw-joy-slice
Ett till filmtips! Såg Joy på bio i onsdags och älskade den. Alltså topp tjugo bästa film jag sett kanske? Rolig, spännande och så himla mycket power, gick därifrån som en ny slags människa. Se den!

xaujbptf4ezthalyoiyl 

Vill tipsa om Krogveckan som jag tycker är en så bra grej. Från 29 januari till 14 februari, kan du äta rabatterat på ett gäng olika restauranger runt om i Sverige.  Jag ska boka något flott till mig och Magus tänkte jag. Här kan man exempelvis boka!

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar