Annons
Annons

måndagspepp


 

b

Hej! Hoppas ni hade en fin midsommar. Man blev ju helt överrumplad av vädret, kändes som att vara vid Medelhavet hela helgen. Jag har haft en panghelg, bilder kommer strax.
Men att vakna upp till Brexit på fredagen var ju däremot mindre roligt. Blev helt chockad, sen ledsen, sen arg och nu bara typ trött och maktlös över hela grejen. Jaa, ni. Världen alltså, förvånar mig negativt dagligen nuförtiden. Om Trump blir president får vi byta planet.

Annons

Här kommer i varje fall lite måndagspepp, denna sista veckan av sommarens första månad:


Satt i juryn för Modettes tv-program It Girls under en vintagetävling, vilket jag skrev om för några veckor sedan. Nu är i alla fall programmet uppe och här kan ni titta på det direkt om ni vill.


Sweet Corn Pesto Pasta
Tycker det här receptet med pasta, zucchini och färsk majs ser helt magiskt ut. Det ska i alla fall jag försöka mig på att laga inom närmsta framtiden.


Fresh Caprese Salad with a twist
Okej ett recept till, men hur god ser inte den här mozzarellasalladen ut hörrni.


Är med i senaste programmet av Vecko Revyns ”Snack” och pratar olycklig kärlek i årets sämsta frisyr. Nej, men ärligt alltså. Det här är dagen innan jag gick till frisören och inte okej. Försök tänka bort den om ni kan, om inte så fattar jag : )

dolce

Är så kär i Dolce & Gabbanas palmkollektion. Inte för att man har råd med något, men tycker allt är som godis.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday!

 

(First image source unknown)

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar