Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej fina ni. Nu var det visst måndag igen. Hoppas ni mår bra.
Jag har varit himla sjuk i flera dagar ni vet och det har varit så tråkigt. Såg så mycket framemot att vara ledig med M i Stockholm. Vi har i alla fall hängt på balkongen och ätit goda grejer och han har varit ute och jagat pokemons med Pontus, så han är säkert nöjd.
Men även denna vecka fortsätter som tur är semestern!
Ikväll åker jag och Magnus till Cap d’Antibes och mina föräldrars hus. Ska bli mega. Har varit tungt och nästan ogreppbart att läsa om dödsfallen efter terrorattacken i Nice. Det är som att vi lever i någon slags skräckfilm, dåden liksom smyger sig på bakifrån och slår en hårt rakt i magen. Nästan hela min familj var bara en halvtimme bort från där attacken hände, låg i någon slags feberyra och fattade knappt vad som skett. Saker är så nära. Vi måste alltid komma ihåg att säga till de vi älskar att vi älskar dom.
Men det vet ni nog.
Här kommer lite måndagspepp.

Annons


I veckan släpptes trailern till La La Land, en musikal med Ryan Gosling och Emma Stone. Jag upprepar: musikal med Ryan Gosling. Detta blir årets film. Lätt.

 


Theresa May’s husband steals the show in sexy navy suit as he starts new life as First Man
Fantastisk artikel här bara, om Storbritanniens nya premiärministers make.

 

if
What Would Happen If Humans Disappeared
Spännande video om vad som skulle hända om människan försvann. Är det knäppt att jag typ blev lite upplyft av den här videon? Jorden är så varm och grön och fin och människan är värd cirka 0% av vad vi tror att vi är.

 

barbie
Melissa + Jeremy Scott Bubblegum Pink Mules
När jag har varit sjuk har jag även passat på att fönstershoppa lite. Till slut hade jag sett allt som fanns att titta på på Netflix och då kunde jag titta lika gärna titta på kläder istället. Kan även vara så att jag köpte något som snart kommer hem till mig i en svart låda med en svart rosett.. men mer om det sen kanske. Hur som helst hittade jag de här barbieskorna till någon av er. Ser ni liksom att det är THE barbieskor i människostorlek. Otroligt ju. Borde vara meant to be till någon därute.

 

forgotify

Forgotify.
En sida där man kan lyssna på alla de låtar på Spotify som bara fått en lyssning – eller till och med ingen lyssning alls. Så sorgligt ju, klart vi måste lyssna på dom.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

 

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar