Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej! Och puss! Det är måndag som vanligt. Den här veckan ska det typ vara sommarvarmt i Stockholm så grattis alla som bor här. Själv byter jag stad imorgon, men mer om det då. Är förresten så himla glad över den här sommaren vädermässigt. Typ varmt hela tiden, heja Sverige friskt humör.
Här kommer lite måndagspepp.

Annons

 

genus
Bloggläsaren Camilla tipsade om denna superbra genus-ordlista. Ibland kan ju folk slänga sig med viktiga ord och anta att man kan dom, och sen vågar man inte fråga vad dom betyder. Sidotips här är såklart att alltid fråga och helt släppa stoltheten, man lär sig mycket mer och folk bryr sig inte. Men jag fattar om man ibland inte vill. Praktiskt då att Nationella Sekretariatet för Genusforskning kirrat denna.

 

pasta

Kan rekommendera alla som valt att inte äta pasta pga onyttigt att läsa denna trevliga artikel i Time. Pasta är livet ni vet.

 

pushing
Minns ni Pushing Daisies? Det var iaf en serie som gick när gulligheten peakade där runt 2009 kanske? Jag minns den med nostalgi, särskilt för att jag var så kär i huvudkaraktären! Han! Är! Så! Snygg! Och! Lång!
Bustle har samlat de 13 finaste ögonblicken ur serien. Elvan är ju lätt den bästa.

Beata har skrivit fint och intressant om hur det är att ha 7 helsyskon. Olika familjekonstellationer är spännande tycker jag.

 

creative
Annars hittar du lite finfina artiklar på Metro Creative just nu:
8 bokhandlare i Stockholm du inte får missa.
Feministiska prints vi vill ha på väggen.
10 mathacks du inte vill vara utan i köket.
Här är pinsen du vill ha på jackan i höst.

 

 

Translation. Some links to brighten up this Monday!

(0)
(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar