Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej allihopa! När detta inlägg publiceras sitter jag ännu på ett plan från Los Angeles. Kommer antagligen landa dödens trött och sova bort dagen och sedan vara tidomständligt (yes nytt ord) förvirrad i några dagar. Fast man vet ju inte! Ta i trä etc. Denna vecka är ganska lugn i varje fall, ska mest vara ifred. Skönt. Hoppas ni mår bra, att folk är snälla mot er och att ni har tillräckligt varma halsdukar. Jag har haft en del ångest på sista tiden, de senaste veckorna egentligen, jag hoppas så att den försvinner snart. Så trött på må sådär. Här kommer lite måndagspepp i varje fall!

Annons

westworld-on-hbo-there-aren-t-any-crazy-orgies

Har ni hunnit se HBO’s nya serie Westworld? Jag och M såg avsnitt 1 & 2 förra veckan och det fucking BLEW MY MIND. Det är skaparna bakom Interstellar och Pushing Daisies (!) + Lost som slagit sina kloka huvuden ihop. Har seriöst inte sett något liknande på TV på flera år. Handlingen är typ som ett Jurassic Park om dinosaurierna varit människor kan man kan säga. Eh, ni fattar om ni ser. Se det.


Både Emily och Emma tog fina foton på min bokreleasefest förrförra veckan! Tack för att ni kom och för att ni e gulliga!

be
Lady Dahmer skriver så befriande (som vanligt) om att frossa och att njuta. Ordet frossa! Det är ett så skämmigt och dåligt ord och det borde inte vara det. Jag är så trött på att det är så många som skriver att de njuter med måtta när de ska njuta. Eller gör som ni vill, men det känns som att denna sägning är så jäkla legitim och normaliserad nu att det känns som mitt huvud sågas itu om jag läser om en till raw food-kaka. Är också helt förundrad hur LD orkar med sitt kommentarsfältet där folk liksom ska konstant undervisa och sällan ser saker i fler nyanser. Blev iaf glad av detta inlägg för jag är så van vid att läsa om att ”unna” sig grejer för att man förtjänar dom. Man behöver inte alls förtjäna. Jag äter till exempel alltid chips på måndagar för att måndagar är så jäkla sorgliga och chips är kul.
Och javisst, ”lätt för dig att säga detta pga smal” kanske någon tänker, men jag tänker önska ändå att det fanns femhundra till LD som kämpar för kvinnors rätt att inte känna skam jämt och ständigt över grejer.

divo

En annan ny bra HBO-serie är Divorce med Sarah Jessica Parker i huvudrollen. Handlar om ett par som skiljer sig och det är mycket bra dialog och mycket bra skådisar som är med. Molly Shannon exempelvis! Älskar henne, allt hon är med i är bra. Har bara sett avsnitt ett av detta men tyckte det var toppen.

Bilder från H&M’s Kenzosamarbete har kommit och jag vill ha den här miniklänningen. I butik 3:e november. Dock är allt svindyrt, kostar flera tusen kronor. Men det kanske H&M’s samarbeten alltid har varit? Har ingen koll känner jag. Hur som helst. Denna klänning. Himla fin. Flera bilder här.

 

Translation. Some links to brighten up this Ocotber Monday.

(0)
(0)
(0)
54 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar