Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej! Glad måndag, och det är maj också! Min bästa månad på året, hoppas den aldrig tar slut.
Här kommer fem länktips.

lb

Better Bloggers är ett bloggnätverk med syfte att utbilda och inspirera och drivs av Linda Hörnfeldt. Hon har även en podden Blogg Business där olika bloggare bjuds för att prata om just det: sin bloggbusiness. I det senaste avsnittet träffar Linda mig, så om ni vill höra om min väg och karriär och hur jag tänker kring samarbeten etc så finns det att lyssna på här eller på itunes om du söker på bloggbusiness.

Annons

IMG_9423
I senaste Vecko Revyn ger jag mina bästa New York-tips. Dessutom åker jag dit snart igen och längtar så mycket!


Efter att ha varit i Paris i fyra dagar och festat på tung mat och vin vill jag bara äta syrliga saker med mycket grönsaker denna vecka. Detta recept på Spicy Shrimp Tacos with Garlic Cilantro Lime Slaw lät omnom.

Min kompis Victor aka 1987 släppte sitt debutalbum förra veckan och det är så himla himla bra. Ni har säkert hört någon av singlarna på radio, som Ocean, Michelle eller Bomb och nu finns äntligen hela albumet här. Det enda jag lyssnar på just nu. Gör det ni med!

1

Slutligen ett serietips. Netflix har tillsammans med Marvel gjort en tv-serie om den blinda sextiotalssuperhjälten Daredevil. Om man gillar serietidningsestetiken där vissa scener nästan ser tecknade ut och superhjältar i ett regnigt mörkt New York (vilket jag iaf älskar) rekommenderar jag detta till dig.

.
.

Translation. 1. A podcast I’ve been a guest in, some New York tips I gave in a Swedish magazine, a recipe of Spicy Shrimp Tacos with Garlic Cilantro Lime Slaw, the album härskarteknik by 1987, and Netflix new Daredevil series.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar