Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej fina ni. Här vare måndag. Jag har varit i London i helgen och där har det varit soligt och runt tio grader. Man gillar ju London, engelsmän har så rolig humor.
Idag har jag skrivit in i mitt schema: ”börja laga en tonkotsu-ramen!”. Det ska ju då ta en vecka att laga en sån. Men min kyl är full av taco- och mezeprodukter efter diverse bud och samarbeten så jag måste nog pausa denna plan och äta mig ur min kyl först. Ändå lyxigt problem.
Annars är min vecka ganska lugn, blogga och skriva typ. Lunchhänga med kompisar vill jag göra, känns som jag har kapslat in mig i min lägenhet.
Kan upptäcka vissa vardagar att jag inte sagt ett ord till någon på 6 timmar.
Idag har förresten min bok legat etta på unga vuxna-topplistan i sju veckor. Alltså ändå sedan den kom ut. Det är ju ganska otroligt.
Här kommer måndagspeppen:

Annons

aka

På lördag hittar ni mig på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan kl 14-15. Jag blir intervjuad om min bok och sedan är det signering. Och kramar för den som vill. <3 Läs mer om eventet här.

1
Såg att den romantiska komedin Music and Lyrics kommit till Netflix. Romantiska komedier ÄR ju liksom november. Jag vill bara stanna inne och se feel good-film och äta pizza med tryffelbea. Denna innehåller både tuggummipop, åttiotalsballader samt Hugh Grant och Drew Barrymore.

sko
Bloggaren Manrepeller har gjort en skokollektion för Netaporter. Den är så knasig och fin! Särskilt dessa i sammet med stjärnor.

jacka
På tal om blå sammet. Kolla denna bikerjacka från Asos. Också så fin.

 

cat

Här är en video på en katt som tror att den är en häst.


Den nya trailern till filmen La La Land kom ut för några dagar sedan. Sa högt ut ”äh lägg av” vid 0:47 för att det bokstavligt talat knöt sig i magen. Hollywoods vackraste man.

 

Translation. Some links to brighten up your Monday.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar