Annons
Annons

mat-teve: MiFú-tisdag hos Sandra Beijer.


 

I samarbete med Valio

Nu mina vänner, nu blir det mat-teve i samarbete med Valio och MiFú.
I tre avsnitt kommer ni få följa med hem till mig, Emma Sundh och Frida Vega där vi lagar varsin rätt med MiFú. Vad 17 är detta tänker ni? Jo, Valio har tagit fram ett stekbart mjölkprotein – MiFú, som kan användas istället för kött, fågel eller fisk.

Annons

I första avsnittet är vi hemma hos mig. Jag lagar thailändsk larb med MiFú Naturell, svinmycket chili, koriander, lime och sticky rice.

Receptet finns här om någon skulle va sugen, det blev mycket gott om jag får säga det själv ?  Om ni vill kan ni också betygsätta på en skala mellan 1-10 i kommentarerna hur ni tycker rätten verkade. Nästa vecka är vi hemma hos Frida!

I samarbete med Valio

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar