Annons
Annons

min andra roman.


 

book.

Undrade många gånger om den här dagen någonsin skulle komma. Har haft så mycket skrivkramp och skrivångest, åh ni skulle bara veta.
Men nu så!
I fredags skrev jag på bokkontraktet för min andra roman.

Annons

my novel.

Min första bok kom ut för mindre än två år sedan, men ändå känns det som jag har skrivit så himla länge på den här nya saken. Den andra boken har varit så in i helskotta svår att skriva och jag har harvat mycket fram och tillbaka. Det handlar om dig fick ju himla fint mottagande. Den recenserades så flott i så många tidningar, DN gav mig en helsida och drog kopplingar till Lena Andersson ”Egenmäktigt Förfarande” (?!?), jag fick gästa Babel och Magnus Utvik i Gomorron Sveriges sa att det var en av vårens bästa ungdomsböcker. Alltså allt detta hade jag inte ens kunnat drömma om. Det känns som att jag skriver om någon annan typ (och sorry för skrytet men detta var mer än life goal complete för mig).
I alla fall har jag haft mycket skrivkramp, dåligt skrivarsjälvförtroende och känt mig värdelös minst hundra gånger pga stress. Jag har skrivit om och skrivit om och skrivit om.

thursday.

Men nu sitter jag i alla fall här. Med ett i princip klart manus och ett nytt bokkontakt. Känns helt otroligt stort.

Jag byter förlag den här gången förresten! Bok nummer 2 kommer inte ut på Rabén & Sjögren utan på Natur & Kultur istället. Rabén har varit helt fantastiska och den enda anledningen att jag byter är helt enkelt för att min förläggare bytte jobb och jag ville vara med henne. Man måste följa magkänslan ni vet. Båda förlagen är ju hur som helt strålande så denna resa ska också bli himla spännande.


Allt som blir kvar kommer ut augusti 2016 på Natur & Kultur. Hoppas ni kommer tycka om den.

 

Translation. Signed my second book deal last week and my second novel is coming out this fall.

(0)
(0)
(0)
110 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar