Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Skriver just nu manus till min dramaserie som kommer till SVT 2022.
Annons

min drömdagbok i juni och juli.

Jag har ju gjort om min twitter till drömdagbok det här året. Lets spana in vad mitt undermedvetna sysslat med under sommaren! Om någon kan tyda ut något av detta, feel free att berätta för mig.
?


?


?


?

Annons


?


?

Annons


?


?


?


?


?


?


?

Annons


?


?


?

25 kommentarer till “min drömdagbok i juni och juli.”

 1. Mara skriver: 30 juli 2019 kl 08:34

  Drömde inatt att jag och min kille var på en loppis med antika saker och köpte delar till en champagnefontän från 1700talet, men när vi kom hem upptäckte vi att det va typ delar till nåt slags plastigt arkadspel med en plåtanka som åkte runtruntrunt… blev ändå ledsen när jag råkade slå i den i en vägg så den fick sönder.


 2. Emma skriver: 30 juli 2019 kl 09:04

  Det här är så jäkla roligt! Drömde inatt att jag handlade till tacos på en affär som bara hade varor från 80 talet pga det var få få som handlade där. Dock så var jag tvungen att handla med min handledare från praktiken jag hade i våras


 3. MariaSpray skriver: 30 juli 2019 kl 09:28

  Och jag kan ha hemska mardrömmar. Är bland det värsta jag vet. Vaknar med oro och rädd. Då brukar jag tänka att nu är det nog dags att tala med min terapeut. Kommer i perioder. Kram.


 4. Sara skriver: 30 juli 2019 kl 09:35

  Detta är så fruktansvärt roligt!


 5. e skriver: 30 juli 2019 kl 09:39

  du vore perfekt för att gå i drömanalys? måste finnas så mkt att gräva i iom dina drömmar!


 6. Analys skriver: 30 juli 2019 kl 09:58

  Älskar den med Lena dunham, men är det inte för att om du följer henne på insta så bor hon ju i UK för tillfället. Den med dr Pepper och mandarintårta spår jag är kopplat till när du la upp på din instastory nån gång att du åt sån där budapestrulle med mandariner för första gången och att det inte var någon hit


 7. e skriver: 30 juli 2019 kl 11:40

  Hej <3 jag började läsa din blogg för några år sen, så jag vet bara om den fina lägenheten och livet du har nu! Ibland nämner du "när jag bodde där och där". Hade varit så kul med en livstidslinje! Like "2008 – bodde i X, jobbade med X, dejtade X och ville egentligen X och X. Var jätteglad/olycklig/borttappad" Typish. Hade varit så kul att läsa <3 Det kanske känns som du gör liknande hela tiden men det är outfits över tio år eller midsommar de senaste tio åren och det känns man man pusslar lite i vad du gjorde de åren och hade varit pepp på en hel sammanfattning!! Också typ skönt att se att saker ändras och att man kan hoppa och hamla ställen.


 8. Elsa skriver: 30 juli 2019 kl 12:32

  Sover du dåligt? Min erfarenhet är att jag under perioder då jag mått dåligt/sovit dåligt kommit ihåg mina drömmar mera detaljerat.


 9. A skriver: 30 juli 2019 kl 14:01

  Usch, Monkey-drömmen är min vanligaste stressdröm förutom att i min är det en bebis istället; föder den, lägger den i en byrålåda och går på fest, kommer på att den existerar en vecka senare. Men den dör aldrig.


  1. Lovisa skriver: 30 juli 2019 kl 14:46

   Haha har serri också exaaaakt den här drömmen!!! Måste betyda något


  2. Carro skriver: 30 juli 2019 kl 16:49

   Men samma här!! Har också haft drömmar med både bortglömda bebisar och husdjur, alltid just i en byrålåda också. En gång hade jag till och med kidnappat en ”pojkvän” men sedan glömt bort honom, hittade sedan honom sen halvt levande i en garderob (!!!!!)


  3. Lotta skriver: 30 juli 2019 kl 18:12

   Alltså ja! Detta måste vara nåt. Jag drömmer återkommande om min ponny jag hade när jag var liten, men att jag struntar i att åka till stallet så han går runt i sin hage ensam och ledsen. Vad ÄR det för skitdröm it makes us sad ?


  4. Lotta skriver: 30 juli 2019 kl 18:12

   Alltså ja! Detta måste vara nåt. Jag drömmer återkommande om min ponny jag hade när jag var liten, men att jag struntar i att åka till stallet så han går runt i sin hage ensam och ledsen. Vad ÄR det för skitdröm it makes us sad ?


  5. Mimmi skriver: 31 juli 2019 kl 04:14

   SAMMA HÄR! Alltid kaniner som vissnar(!) hos mig :’(


  6. Tiril skriver: 31 juli 2019 kl 06:54

   Jeg drømmer ofte at jeg fortsatt har marsvin som jeg hadde da jeg var elleve, men at jeg har glemt dem bort. Når jeg først kommer på det, sitter de i møkkete bur på hauger av avføring, helt avmagrede… Det er den verste drømmen jeg har!


  7. Nea skriver: 31 juli 2019 kl 17:15

   Har också drömt om övergivna djur/bebisar flera gånger. Även att jag är gravid men glömt av det och hållt på och druckit massa alkohol och snusat en längre period. Sen kommer jag på att jag är gravid i åttonde månaden ? får panik och undrar hur jag kunnat glömma det.


 10. Sara skriver: 30 juli 2019 kl 14:17

  ÄLSKAR din drömdagbok!


 11. Eva skriver: 30 juli 2019 kl 16:09

  Jag har i decennier haft återkommande drömmar att jag kämpar på liv och död mot djur. Ofta små, typ mårddjur och rävar. Den senaste månaden har jag drömt att jag strypt en irländsk setter och slagits med en trana.


 12. Alicia skriver: 30 juli 2019 kl 16:21

  En fråga: håller på att sätta ihop en tavelvägg hemma hos mig och har varit inne och spanat på din och då kom jag på att du höll på med en på kontoret? Vore superkul att se hur det går med den! Har du tänkt annorlunda där jämfört med hemma? Kram <3


 13. Karin skriver: 30 juli 2019 kl 18:11

  Barn och husdjur i byrålådor känner jag verkligen igen … Kan det handla om kontrollbehov på nåt undre plan, tro? Rädsla att tappa kontrollen över viktiga saker vilket liksom yttrar sig i att omgivningen svälter ihjäl, liksom. Det lustiga är att i mina drömmar lever byrådjuret eller bebisen alltid när de blir upphittade, alldeles oavsett hur lång tid de tillbringat där!


  1. A skriver: 31 juli 2019 kl 13:17

   Ja! De dör aldrig??? Tycker det känns så extra symboliskt, kan ha glömt bort dem i ett år och ändå ligger de där och stirrar anklagande på mig när jag vaknar


 14. Grit skriver: 30 juli 2019 kl 22:00

  Hoppas att drömmen om pariserhjulet blir en sanndröm. Jag kan inte tänka mig något festligare.


 15. Jenny skriver: 30 juli 2019 kl 22:01

  Häromveckan drömde jag att du Sandra hörde av dig till mig och ville ses på en fika. Vi sågs på ett café och du hade med dig två tre kompisar så jag kände mig underlägsen och lite utanför… Fick sån prestationsångest för jag ville ju visa att jag är skitkul och att vi skulle bli bästisar.! Dock så vågade ingen av oss ta kommandot, typ ”ska vi sitta vid det här bordet” ”eh vet inte bestäm du spelar ingen roll för mig”. Jag insåg att vi nog inte skulle bli så himla bra kompisar och sen vaknade jag.


 16. Salla skriver: 2 augusti 2019 kl 20:02

  Bortglömt djur/ barn. Är det någon slags moderskänslor? Eller är det oss själva vi glömt? Vårt inre barn? Räcker vi inte till? Är det någon som kräver för mycket?
  Ha ha. Älskar att analysera nattens drömmar.


 17. Bea skriver: 7 augusti 2019 kl 14:26

  Fant dette om Ossian (fordi jeg liker å finne sånt, spesielt rare navn fra drømmer): https://en.wikipedia.org/wiki/Ossian


Dela på:
Laddar