Annons
Annons

min tisdag: källarkille, aprikoser och novellrelease.


 

tuesday

Igår var det tisdag om någon missat det. Häng med på vad jag gjorde av dagen vetja.

tuesday

Såg ut såhär. Det var soligt men ganska kallt fast man kunde i varje fall ha skinnjacka och inte vinterkappa.

tuesday
På förmiddagen kom min räddare i nöden: min kompis Patrik!! Han hörde av sig efter att ha läst mitt måndagsinlägg och bara: jag kan gå ner med dig till källaren om den är läskig och hämta grejer.
Så snällt. <3333
Så det gjorde vi och hämtade mina balkongprylar. En hel del kläder mitt ex hade glömt kvar där nere upptäckte jag. Synd att valborg är över annars hade det kunnat bli en charmerande liten majbrasa.

Annons

tuesday

Efter att vi burit upp balkongfixet gick jag till jobbet. Dessa grejer ligger just nu på mitt skrivbord: en bok jag nyss läst klart och ska blogga, en gullig tidning för barn jag gör ett skrivjobb för, en handkräm från Sephora som ser ut som en banan och luktar Banana Skids, och ett par väldigt fina skor från Unisa som jag fick i ett pr-bud.

tuesday

På eftermiddagen gick jag och hämtade ut post. Hade fått ett recensions-ex av Stephen Kings Att skriva och blev så himla glad! Har velat läsa så länge men den har varit slut på förlaget. Ny tydligen i nyutgåva, tips tips

Sen tillbaka på kontoret. Åt aprikoser och jobbade. Glömde förövrigt bort vad den här frukten heter och var tvungen att googlesöka. Då har vintern varit lång. När man glömmer bort vad en aprikos är.

tuesday

Vid halv fem promenerade jag hem. Tar nästan jämt en omväg via Årstaviken för att man blir glad av grönt och blommor och vatten.

tuesday

Väl hemma tog jag tag i mitt balkongprojekt! Planterade, märkte ut, vattnade. Hoppas dom klarar sig nu! Lite orolig.

tuesday

Middag på det. Grönkål, mozzarella, tomater och rostade mandlar. Och olivolja och rejält med citron. Gott gott gott.

tuesday

Sedan åkte läppstiftet på och det var dags att bege sig ut igen.

Det var novellsläpp för min novell Juan-Les-Pins på Pocket Shop Götgatan. Här blir jag intervjuad av Lena som äger Novellix och som också var min förläggare och redaktör till novellen. Tack alla som kom, ni är alltid så fina och gulliga.

tuesday

Efteråt gick jag till Morfar Ginkos cavabar med Devi och Petra och tog ett glas cava och firade novellsläpp!

Klart slut med händelserik och eminent tisdag.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar