Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

mina 21 mest omtyckta inlägg under 2018.

2018 summerat i 21 av de mest delade, lästa och/eller kommenterade inläggen i denna lilla blogg. Hoppas ni tycker om för detta inlägg tog en halv evighet att göra ?

Puss!

Annons

february

10 januari: Hej.
”Jag heter Sandra Beijer och idag börjar jag blogga här på Elle.
När man flyttar från en plats till en annan tycker jag det är på sin plats med en presentation ändå.
Så. Här kommer en.”

13 januari: Vad är en adlink?
”Det här begreppet ”adlinks” ser man ju numera överallt på bloggar.
Vi som bloggar har ju koll på hur de funkar – men har läsarna det funderade jag på? Här är Miniskolan om adlinks”

21 januari: Stora inlägget om bhar
”Detta inlägg tog emot att skriva.
Jag vet inte varför men just allt kring min kropp känner jag mig så privat med. Jag tror att det bottnar i att jag helt enkelt har hatat den så länge. Jag har skämts för den, tyckt att jag varit för smal, för tjock, för platt, för kurvig och så vidare. Det finns ingen logik i komplex. ”

Paris
15 jan: 80 life hacks
”80 life hacks som kommer att förbättra ditt liv skrivna av er.”

Annons

19 februari: Det här är hjärtat
”Ganska ofta, eller i alla fall mer än andra händelser som varit, tänker jag på en fredagskväll sommaren tvåtusensju när jag ännu försökte komma över min första pojkvän och det inte alls gick. Fastän det var jag som ville att det skulle vara över, fastän det hade gått ett halvår sedan jag hade sagt det till honom.”

21 februari: En gång när jag köpte presenter till alla mina favoritbloggare.
”Nu ska vi gå på shoppingrunda och köpa presenter till ett gäng bloggar jag läser tänkte jag.”

february

8 mars: Frågor och svar om skrivande och läsande.
”Att skriva är ett ensamt yrke. Jag ifrågasätter mig själv och mitt skrivande konstant, men har också insett att det är en slags fördel att göra det. Att inte vara nöjd, att ständigt vilja förbättra sig själv gör att man är mer benägen att redigera, vara petig och göra om.”

1 april: Frågor och svar om lite svårare saker.
”Därför säger jag aldrig ”nämen om man ska unna sig en liten bulle”, som någon form av rättfärdighet. Jag bara tar en bulle om jag får lust med det. Äter den. Försöker inte ”njuta mer än vanligt” och sånt (ursäkta) skit. Äter för att det är gott. Går vidare med mitt liv.” 

6 april: Fyra år i min lägenhet.
”Idag har jag bott fyra år i min lägenhet. Så länge har jag aldrig bott någonstans om man inte räknar när jag bodde med min familj som liten då.”

august
20 maj: Filmtajm: Lite reklam jag gjort.
”En gång för länge sedan var ju jag copywriter på reklambyrå. I år blir det fem år sedan som jag slutade i branschen och började jobba heltid med mitt eget skrivande.”

20 juni: 110 tips en ung kvinna borde få.
110 tips att ha genom livet helt enkelt.

30 juni: Bloggen fyller år.
”Jag är så utled på mitt utseende. Trött på att bära runt en tung systemkamera. Trött på att skriva om mig själv. Trött på vara en del av en bransch där jag läser om unga tjejer som beställer spaghetti på en restaurang för likes och inte för att äta den.”

Annons

madeira

19 juli: Störst av allt.
”Jag kände mig ofta instängd i min egen isolerade kapsel oavsett var när jag var sjutton. En dånande värk som jag trodde ingen annan kände, fastän det kanske var så att alla andra också bar den. Tänk om man vetat det. ”

29 juli: Lögner man fick höra som barn.
”Det skapades en så oerhört rolig tråd i bloggens forum 925 om lögner ens föräldrar berättade för en som barn. Satt och läste med ett konstant fniss.”

cap d'antibes

9 september: Jag sökte på Flashback hur man slåss med knytnävar och jag slogs aldrig med knytnävar.
”Jag förlorade fotfästet femton gånger förra året. I mitt vardagsrum, på Skeppsbron, en
kväll på en fest i juli och 03.40 i en mardröm.”

2 november: Det handlar om dig. På riktigt.
”Den vanligaste frågan jag får om mina böcker är om de är baserade på en sann historia.”

11 november: Språkresan till Juan-Les-Pins
”För ungefär arton år sedan åkte jag på språkresa med min bästis Nathalie till Juan-Les-Pins.”

15 november: När jag fick mitt horoskop ställt.
”I somras hörde en astrolog och bloggläsare av sig till mig och frågade om hon fick ställa mitt horoskop…”

20 november: Mina tio vackraste låttexter
”Vissa rader fastnar ju bara. Jag samlar på dom.”

Annons

march21 december: Min tredje roman
”Att skriva är en väldigt ensam syssla och jag har våndats över det här manuset. Gått vilse i det, ifrågasatt vad jag 17 håller på med. Varför skriver jag ens?”

28 december: Topplista: Böckerna jag läste 2018.
”Jag läste nitton böcker i år. Här kommer en topplista”

 

❤️

Dela på:

7 kommentarer till “mina 21 mest omtyckta inlägg under 2018.”

 1. emma skriver: 18 januari, 2019

  Tyckte om!!! <3


 2. Milla skriver: 18 januari, 2019

  Det här visar så tydligt varför din blogg är den absolut bästa. Varierande, inspirerande, underhållande.


 3. Anja skriver: 18 januari, 2019

  Hade tänkt att kommentera för någon dag sedan hur episkt mysigt inlägget var där du shoppade till dina kompisar/bloggkollegor. Vore hemskt trevligt med ett nytt sådant inlägg i mån av tid, en favorit i repris så att säga!
  Trevlig helg!!!


 4. Sofie skriver: 18 januari, 2019

  Väl spenderad tid! Detta inlägg var fantastiskt! ♥️♥️♥️


 5. Pernilla skriver: 18 januari, 2019

  Mer shopping till bloggkompisar! Så roligt inlägg!


 6. Josefine skriver: 18 januari, 2019

  Du är bäst !!!


 7. Ebba skriver: 18 januari, 2019

  Du som bloggar på elle, varför går inte du på elle galan? 😮


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/dumplings-med-svamp-och-ricotta/