Annons
Annons

my first wednesday in paris.


 

Och såhär såg min gårdag ut.


Jag gjorde inte mig redo för dagen förrän typ klockan tre, för att jag var så trött från tisdagens natt. Men det är ju okej när man inte behöver gå till något kontor och precis precis flyttat till en ny stad.

Annons


Gick ut på stan. Hittade någon fin slags växthusaffär eller vad det kan vara bredvid där jag bor.


Det skulle handlas mat. Ärtor bland annat.


Sedan gick jag hem. Hängde en stund på takterrassen bara för att jag ens har en sån. Asså det här är liksom utsikten. Blir förvirrad/förvånad/livrädd/megaglad varenda gång jag tänker på att jag ska få hänga här ett par månader.


Ganska snart blev det kväll och dags att laga mat. Vad skulle det bli?


Parmesanköttbullar förstås. Med sallad på tomater, purjolök och ärtor.
.


Vid åttatiden kom Ea förbi på middag, vin och husesyn.


Vi avslutade kvällen med en vaniljbakelse Ea hade med sig och ost. Sedan kollade jag på två avsnitt av Modern Family innan jag gick och la mig. Klart slut.

.


Wednesday. Grocery shopping and dinner with Ea.

(0)
(0)
(0)
27 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar