Annons
Annons

nytt gulligt smink jag har.


 

make-up
Gulligt är den gemensamma nämnaren på mitt nya smink. Tänker bara ha gulligt smink nu och framöver. Varför inte. Varför ha tråkigt smink när man kan ha kul. VARFÖR

make-up

Först ut detta! I och för sig har jag redan bloggat om Benefits Boi-ing-concealer tidigare i sommar, men den matchade ju så himla bra med Loréals Miss Baby Roll. Önskar att allt smink gick i denna färgskala och dessa typer av typsnitt. Mascaran tycker jag är great, blir tjockt och volymigt. Concealern är helt okej känner jag nu efter ett tag. Haft bättre.

Annons

Jag vill att ni ska veta att efter jag tagit det här fotografiet la jag mascaran någonstans där jag absolut inte kan hitta den. Om det är någon här inne som har lite övernaturliga krafter och liksom kan lokalisera mascaran i min lägenhet får ni gärna säga var jag ska leta.

make-up

En rougedosa från Too Faced i hjärtform och med kaniner – ja tack. Färgen är aprikosrosa, min bästa rougefärg. Sen en batikrosa beauty blender. Beauty Blender skickar mig en varje gång de kommer en ny kollektion, så otroligt lyxigt

make-up

Två ögonskuggor i metallic med rosetter på dosorna. En grön och en blå! Som ni ser har de gått sönder. Jag beställde de från Asos och när dom kom hem till mig så såg dom ut såhär. Skrev till då till Asos (tips: man kan facebookchatta med dom, extremt smidigt) och de ba: ”Vi skickar nya direkt!”.
Dessa är då dom nya.
Jaja.

make-up

Sist men inte minst två läppstift. Det ena i hallonrosa från Sephora fick jag av min syster Mira i födelsedagspresent. Hon gav mig en låda med bara saker jag gillar: ansiktsmasker från Dr Jaarts, skira ankelsockor i olika färger, samt läppstift. Så bra present!
Det andra är från Lipstick Queen och är gult men blir ljusrosa på!! Nästan som nittiotalets moodringar tänker jag. Åh moodringar. Skulle vilja ha en i form av en choker så alla har koll på hur man mår ?

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar