Jag hade en underbar helg, som ni förstår på rubriken. Häng på så ska jag berätta.Det började här i torsdagskväll då vi hade barnvakt och skulle ut på restaurang. Jag bar ribbad t-shirt i 100% siden (nu på rea) och kjol från Sezane. Skärp från urminnes tider. Vi promenerade till Teatergrillen där Petra redan väntade på oss. Hur trevligt att äta middag med en av sina bästa vänner + sin kille? Det var inte vilken kväll som helst på Teatergrillen, utan dom hade Tore Wretman-dagar. Jag hade skrivit upp mig på väntlistan på exakt alla tider under hela kvällen + ordnat barnvakt utan att veta om vi skulle få bord. Men det fick vi! Nu jäklar skulle det inmundigas.Här är förresten ett blogginlägg när vi hade Tore Wretman-vecka hemma. Petra hade fyllt år veckan tidigare och skulle firas av. Till förrätt serverades råbiff på kalvfilé med hummer i dillmajonnäs + löjrom och rysk kaviar. Jisses!! Så överdådigt, godaste råbiffen jag ätit. Till varmrätt tog jag smördegsbakelse med anklever, majskyckling, hummer och skogssvamp med massor av riven tryffel. De slutade aldrig riva.Man kan ju gråta för mindre, som att vi lekte Marie Antoinette. Tja Nej, vi var såklart jätteglada. Drack bara champagne och chateauneuf de pape. Till efterrätt beställde vi lakritsbåtar och cognac. Topp tre bästa kvällen på hela året. Vaknade på fredagen och mådde underbart, uppfylld av gårdagen. Hade samma kjol som under torsdagen + en kashmirtröja från Intimissimi. Vet inte hur många år jag haft de här Intimissmi-tröjorna (har flera färger), innan Didrik fanns i alla fall. De är så mjuka, tunna och sköna. Fredagen var dimmig och filmisk. Jag hade frågat Didrik vad han ville ha för fredagsmys och han sa "regnbågar". Gick och köpte det till honom. Kommer aldrig rätta honom :))) Björn hämtade Didrik och jag gick och tränade. På kvällen lagade Björn korv stroganoff till oss för det älskar Didrik på förskolan säger pedagogerna. Hemma äter han typ bara köttbullar, majskakor & yoghurt. Självklart åt han inte detta. Nu är det lördag. Jag bakade croissanter på morgonen vilket gjorde alla mycket glada. Eller alltså, jag värmde såna bake off-croissanter. Björn och Didrik går på badskola varje lördag. Det är så wholesome när dom kommer hem klockan elva med blött hår. Vi gick och åt på Barrels efter badskolan denna lördag. Burgare, pommes och haricot verts. Efteråt gick vi in i Gamla Stans Bokhandel och bläddrade i lite böcker. Hängde ganska länge på Plattan och sprang fram och tillbaka på dom här. Köpte nudlar och japanska kakor på AM Store. Vidare in till Kulturhuset som ligger mittemot. Där får man två fotoremsor för 30 kronor, ett kap. Kulturhusets fjärde våning är för barn. Vi hängde resten av eftermiddagen i spelrummet ❤️ På kvällen var jag middagsansvarig efter Didriks läggdags. Det är ju skaldjurssäsong nu. Jag hittade ett italiensk recept på havskräftor: Linguine e aragoste in cartoccio, där man bakar rätten inuti bakplåtspappers-karameller som man sedan låter gästen öppna upp på tallriken för en smak-och-doft-sensation. Johanna Westman har ett svenskt toppenrecept. Det blev asbra och Björn var imponerad. Det var inte särskilt svårt så absolut ett dejtmatstips från mig till dig. Nu är det söndag! Jag såg ut såhär. Didrik var på fotbollsskola med sin mormor på förmiddagen (mycket helgskolor nu, men han är en liten pojke som tycker om att röra på sig ❤️).Björn lagade falukorv med makaroner till oss. Därefter hämtade jag Didrik och så gick vi på ler-workshop. Konst- och designskolan Valands i Göteborg höll den över dagen i Gamla Stan. Så fint att alla i olika åldrar fick vara med. Didrik är väldigt inne på lera nu och hade tagit med sin lermamma-elefant och lerbebis-elefanterna till workshoppen. (obs, jag har alltså knådat ihop dom ej didrik) Så här glad blir man när man får beröm av andra kursdeltagare för att man gör så fina lerlampor på sin lerbil ❤️ Sen drog vi ut på gården och körde med våra nya verk. Här är förresten en kakelugn som en av studenterna på Valands gjorde 😍 Det fanns kräftor kvar så Björn lagade kräftsoppa till söndagsmiddag 🙌🏻Drömhelg.