I fredags var det dags. Oj oj oj, var så pirrig och hade längtat hela veckan!! Vi gick mot Stortorget i Gamla Stan vid klockan elva. Det var Gamla Stans årliga hattparad! Alla barn på förskolorna i Gamla Stan hade gjort egna hattar och sjöng sånger för föräldrar och alla som ville komma. Vi fick sjunga med i Gamla Stan-visan. En visa jag aldrig tidigare hört men nu ska sjunga varje år på hattparaden. Didrik sov under hela hattparaden 😅 Men han vaknade när det var klart och fick kramar och applåder av oss. Min lillebror Jack var också med. Tänk att han gjort den här hatten själv 🥰 Vi promenerade hem för att äta lunch. Hatten var på förstås. Efter Didriks lunch var det dags för sovstund. Vi la ner honom i vagnen och gick till Kapibara Ramen för att äta vår lunch. Älskar deras ramen! En stark stjärna i Stockholms ramen-utbud. Efter sovstund: lekstund. Vi tog den närmsta parken som vi var vid när han vaknade och hängde där och gungade, sprang efter en boll och åkte rutschkana. Sen hem igen och fånga fredagskvällen. Vi byggde koja. Sorterade strumpor och drack ett ypperligt vin jag köpt via Fria Viner. Och åt take away framför UFO Sweden, en svensk sci-fi som Netflix nyligen tagit in. Rekommenderar den! Om ni undrar vad vi åt så hämtade vi kinesiskt från Formosa. Pekinganka och torrstekt chilikyckling. God morgon lördag. Jag hade bokat ett förmiddagspass på Beat Cycle. Sällan jag trivs i gruppträning men det här har verkligen nåt. Man cyklar i ett mörkt rum till hög musik medan en instruktör ropar att vi är en del av universum. Varje gång får jag samma känsla: att vi alla är astronauter i hårdträning för att snart åka ut i rymden. När jag kom hem hade Björn lagat lunch. Ugnsstekt falukorv med spaghetti! Efteråt dags för den dagliga långpromenaden medan Didrik sov. Björn skulle jobba så jag gick den själv och lyssnade på Alex & Sigge. När han vaknade hängde vi i en rabatt på en lekplats. Hem klockan halv fem för att äta stuvade makaroner! Så kom kvällen. Sminket fick en touch-up och jag bytte om från jeans till kjol. Vi hade bjudit över Nina och Anton på middag. Björn hade gjort korean fried chicken med två olika glaze. En med vitlök och en med gochujang. Till det tre sorters kimchi och smashad gurka. Efterrätten: mjukglass. Sprang ner till den kvällsöppna glasserian och köpte en halv liter mjukglass som vi sedan serverade med Pärlans violkolasås och strössel.❤