I fredags var jag ännu i Frankrike. Fotade mig vid gardinen, packade mina väskor och reste hem. Åt middag och drack cava med ett litet gäng på balkongen, men mobilen låg på laddning så blev inga foton. Var överpeppad på fredagkväll. - Dina pupiller rör sig märkligt snabbt när du pratar, sa personen som satt bredvid mig. Ibland kommer jag så mycket upp i varv att jag knappt kan koncentrera mig. Måste kanske börja springa oftare för att få ner övertaggningen. Efter balkong gick vi till Bleck! Hur kan man inte älska denna plats? Vi var ett litet gäng som fylldes på allt eftersom och hade det finfint som ni ser. Dagen efter var jag ganska fresh för att jag gick hem innan midnatt. Satte på mig en favoritklänning. Så nöjd med min hårfärg nu förresten, Gabriella på Bangerhead fixade för någon vecka sen <3 Och gick ner till Nytorget 6 för att äta brunch med gullig person. Vi delade på detta goda. Bondens Marknad har öppnat för säsongen nedanför gatan jag bor på, så gick förstås dit efteråt. Köpte ägg, bröd, nässlor och en slags sallad jag redan glömt namnet på. När kvällen kom var det pizzatime! Från Tony's. Så instagramvänlig pizzeria. Beställde allt på menyn som lät gott. Och sedan promenerade vi upp till Mariabergets kvarter för att äta middag och dricka rosé i en berså. Det var obegriplig sommarstämning. Att detta händer nu hörrni. Försöker frysa varje ögonblick. Jag och Viktor upptäckte att vi var exakt 100 meter ifrån varandra och bestämde att slå ihop gängen på Häktet. Efter Häktet gick vi till Trädgården där min gullis Alexandra var. Blev så glad att se henne att jag hoppade upp på ett smalt staket och rusade över. Var någon centimeter från att göra mig sjukt illa och vaknade med grov ångest morgonen efter och fantomsmärtor i benen. Måste. chilla. med. peppen. Så svårt bara, så mycket som samlats inuti under vintern? Söndag = fika. Åt rädisor med god kräm, drack trocadero och kaffe på Cafe Nizza. På kvällen lagade jag en tomatsås i en och en halv timme med dessa ingredienser. Och helgen avslutades med efterrätt i form av ett favoritgodis + gamla avsnitt av Chef's Table.