Tänk att det blir helg varje vecka. Jag har sagt det förut - men att det blir helg var sjunde dag är som 52 mikrofödelsedagar om året. Eller ja, kanske inte just nu när Didrik vaknar som en klocka 05.30 varje morgon. Men i det stora hela!Så här såg jag ut förra fredagen. Tröja som jag köpt i en vintageaffär i Tokyo och Hermèsscarf. Jag hämtade Didrik på förskolan klockan två. Vi gick hem till Petra för att äta kex och klättra på möbler. "Ta ett foto på oss" Sen blev det kväll och jag drog på mig en mikrokjol. Minikjol är så tiotal, mikrokjol, en kjol som knappt är en kjol, är allt jag vill bära nu. Gick till Balzac för att dricka ett glas champagne med Alexandra. Och sedan drog vi vidare till Bord, en nyöppnad restaurang i Vasastan. Det var väldigt gott!! Här har vi havskräftor i cafésmör. Dock rätt sjuka priser. En tallrik havskräftor kostade 750 kronor. Lägg på 150 kronor till så får du en hel platå på Sturehof, mitt tips till dig. Nu är det lördag och den lilla pojken i mitt liv stod i dörröppningen och väntade på att jag skulle sminka mig klart så vi kunde bolla. Kunde dock bara bolla en liten stund för att jag skulle iväg. Dagens outfit: röjarredo. Sa hejdå ses sen! Och gick till Didriks förskola. Hans förskola är ett föräldrakooperativ och idag var det städ- och fixardag. Jag målade hyllorna ljusgrå. Tycker om den här grejen med föräldrakooperativ. Nu har jag varit jour-fröken en gång och haft denna fixardag en gång vilket har gjort att jag kan namnen på alla barn och nu även deras föräldrar. På kvällen rostade Björn morötter och tomater i ugnen som blev en soppa tillsammans med grilled cheese ⭐️ Glad söndag! Vi kramades i sängen och pekade på olika saker i rummet som lampor och näsor. Åt äpple. Sedan hjälpte Björn och Didrik mig med ett samarbete. Tur att jag har dom. På eftermiddagen behövde vi hitta på nåt så han kunde springa av sig. Men jag orkade inte gå långt. Tog honom under armen och drog upp till Stortorget. Till Nobelmuseet. Där tillbringade vi en och en halv timme med att pilla på alla knappar och springa över de stora ytorna. På kvällen hade jag middagsansvaret. Jag bestämde att vi skulle hämta indiskt. Jag tar alltid samma sak och det har jag gjort sedan urminnes tider: chicken tandoori tikka sizzlar. En av få rätter utan sås! Sås är inte min grej.Det var hela helgen på ett bräde. Hörs imorgon.