I lördags blev det först hotellfrukost och sedan checkade vi ut från Nofo Hotel. Om ni missat fredagen finns den här. Gick hem och sov lite förmiddag och sedan var det dags för lunch. Fick bli treminutersnudlar uppiffade med ägg, sesamfrön och purjolök. Efter en film var det helt plötsligt lördagskväll. Med skaldjurstema!! Först räk-och-krabb-rolls. Mmm. Stek bröden i smör, blanda räkor och krabba med lite majo, persilja, smält smör och citron. Servera genast : ) Varmrätt blev mac&cheese på hummer. Viktigt att göra stora portioner när man lagar något gott så man kan äta den igen dagen efter. Här finns receptet. Åts framför TV4 och Stjärnornas Stjärna och därefter Sällskapsresan som visades efteråt. Hade inte sett den på ett knäppt sätt, den var kul. Söndag började med frukost såklart. Gjorde mig redo för dagen. Obs hade vinterjacka över. Gick till Fotografiska och kollade deras utställningar. Det här är Anja Niemi. Sedan slät kardemummabulle på Fotografiskas café. Släta bullar är dom godaste tycker jag. På vägen hem köpte jag en liten svensk fikonbuske. Väl hemma var det vårsol i köket fastän klockan var fem. Sommartid <3333 Denna skulle bli söndagsmiddag. Åts tillsammans med gårdagens mac&cheese och klockan var kvart över sju och fortfarande sol! Tänk va!