Helg igen. Jag såg ut såhär genom min sminkspegel som jag tydligen behöver tvätta av. Jag och B drack vitt vin och åt salta pinnar för äkta fredagskänsla. Glömde fota middagen men vi åt pasta såklart. Och drack öl! Dagen efter var det lördag. Vi kollade på Seinfeld säsong 7 på dagen och sedan gick vi till Livs och firade att vi hade varit ihop ett år dagen efter. Vi åt blåmusslor. Lammterrine och blodpudding. Ett helt år med B, mitt bästa år i livet. Var hemma vid åtta igen! Björn hade köpt semlor tidigare under dagen från Sébastien på Söder. De blev efterrätt med ännu mer Seinfeld. Dagen efter fick jag frukost på sängen. Rostade mackor, clementiner på gulliga ställningar, äppeljuice och te. Piffade till denna grå söndag med ett nytt rouge. Ett orangerött rouge. Jag tänkte att det kunde va extra fint på vintern för att det ser ut som man varit på lång vinterpromenad. Vilket var också något jag gjorde på söndagen. Jag gick in till Oriental Market på Regeringsgatan och köpte snabbnudlar och asiatiskt godis. Som denna yoghurtkola. Som jag åt i sängen. Här ser ni mitt vinterrouge på. Vid nitton var det dags för middag: Lagade i sällskap med Bianca Ingrosso. Grilled cheese med kantareller och purjolök mmmm! Köpte ett kilo frysta kantareller på Mathem, tips. Så här gör du: 1. Stek kantareller i torr panna tills vattnet dunstat bort. 2. Stek i mycket smör tillsammans med vitlök och chiliflakes. 3. När kantarellerna får färg, addera en rejäl mängd tunn skivad purjolök och stek mjuk. 4. Smeta majonäs på undersidorna av en toast. Alltså de sidor du sedan har i stekpannan! Då får toasten fin färg och smakar mer. 5. Montera kantarellblandning på macka. Addera ost. Man kan ta vad man har hemma, jag hade amerikansk hamburgerost och riven cheddar. Sätt ihop. 6. Stek i panna tills osten smält och båda sidorna fått färg. 7. Ät upp Det var min helg.