Följ med på min lördag nu här. Jag började fotografera vid tvåtiden, så vi kan säga att den började då. Jag lagade lunch och tittade på Bachelor. Oj oj oj så spännande nu. Inga spoilers i kommentarerna tack! Jag gjorde en spaghetti al olio, aglio e peperoncino med rostade mandlar. Mycket gott, mycket enkelt. Laga. Sedan packade jag till Göteborg. Bland annat ett mycket gott och gulligt naturvin med en val. Vid fem var jag redo för lördagskvällen. Promenerade in till stan. Till nyöppnade restaurangen Garba, som ligger i en våning på Norrlandsgatan. Som att komma hem till nån mycket rik kändes det som. Det var jag och mina syskon som bokat ett bord i födelsedagspresent till vår mamma. I början av december fyllde hon år, men då fanns inte Garba än. Men nu var det dags. Vi började med en fördrink i baren. Innan vi satte oss till bords. Nu får ni hänga med på en del av rätterna! Här har vi vallmokex med vinäger-crème fraiche och löjrom. Blodapelsin med ricotta och kastanj. Mire poix-soppa. Surdegstagliatelle med kärnmjölk och sjökorall. Denna var bäst förstås!!! Här satt vi och hade det fint. Efter efterätt, kaffe och kaka åkte jag hem till Petra och tog en sängfösare på hennes uteplats. Som en hemlig koja bland all rhododendron. Dagen efter drog jag till Gbg. Men det tar vi en annan gång.