Igår var det söndag. Vi gick upp, värmde baguetter i ugnen och åt med smör och gräddost (godare än alla bullar minst!). Sedan hängde vi i olika delar av lägenheten och jobbade. Jag satt i sängen. När klockan slog lunchtid traskade vi ner mot stan. Genom allén i Kungsträdgården. Till Riche där vi skulle äta lunch med min familj. Milla var med såklart. Stod och gnydde vid allas stolar för att hon var tvungen att hänga nere på golvet. Jag åt kantarelltoast. Detta goda alltså. Milla fick flytta upp en stund mellan Jack och Magnus. Inte lätt att vara tre äpplen hög. Till efterrätt åt jag och mamma varsin lingonsorbet. Efter lunchen kramades vi adjö och åkte hem igen. Sedan låg jag i sängen och kollade på Dessertmästarna. Inte ens en särskilt bra säsong så fråga mig inte varför. Här är utsikten från vårt sovrumsfönster, fin va? När middagstiden kom var vi fortfarande mätta från lunchen så då gjorde jag ett superenkelt matsnacks som bestod av champinjoner bakade i ugnen med parmesan. Här kommer receptet: Parmesanbakade champinjoner Du behöver: champinjoner parmesan havssalt vitlökspulver Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Skär champinjoner i slantar (typ tre per champinjon) och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Riv över parmesan + salt och vitlökspulver. Grädda i tio minuter. Ät upp. . Translation. Our slow Sunday. I spent the morning working from my bad and the we walked to a restaurant called Riche to have lunch with my family. I had the chanterelles toast, it was nom. Spent the rest of the afternoon watching tv-series in bed.