Dags att vältra sig i godisskålar jag ätit på sistone. Ett generellt tips från mig till dig är att bygga dina skålar på platta tallrikar, på så sätt får du en bättre överblick. Om Björn just nu lagar majoriteten av maten så gör jag majoriteten av godisskålarna.Som storasyster uppväxt bland bröder vet jag hur viktigt det är med lika många bitar! Här i en blandning av salta karameller, punchpralin, gott och blandat, tänder och surt. En glad gubbe. Ögonen är Toffifees nya smak av kokosnöt. Mycket god! Vill verkligen rekommendera även nötkrämens sommarsmak kokosnöt. Dumle grönt äpple också, en klassiker som aldrig slår fel. En godisskål av färdiga påsar: panda lakrits, salta nappar, bilar och pim pim. Ett godiskonstverk i vinterfärger gjorde jag här. De där kolaremmarna är otroliga, OTROLIGA I'll tell you. På fredagar slår vi på stort, då är det snackskalas. Nån form av ostbågar (brann inte för dom själv, det ska sägas), en stor godisskål och några utvalda choklader. En lite mindre men ändå rejäl lördagsskål. En perfekt liten efter-maten-skål framför Första Dejten på SVT. Och vi avslutar med midsommargodisskålen: en godistårta!